peki 51. midir 56. mıdır nedir o bölge neyin nesi? sanki yine konuşulmuştu ama hatırlayamadım[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne)
Manyetik şeylerle ilgili diye duymuştum bu Üçgen,hatta okumuştum bi yerde,amerikan amcalarda denemiş chronospherevari birşey yapmışlarda gemi Norfolk limanından çıkmış aniden falan...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Qui, 24 Nisan 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Bermuda şeytan üçgeni adı verilen bölgenin altında devasa bir metan gazı yada doğalgaz kaynağı bulunuyor (ne gazı olduğu biliniyorda ben hatırlayamadım şimdi). Burdan çıkan zımbırtılar suyun özkütlesini lokal olarak düşürdüğü için gemilerin yüzmesini engelliyor. Ayrıca denizden yükselen gazda uçan uçakların canına okuyor.
S.teksoy neler araştırmadıkı adam Mısırda guyya kımsenın gıremdıgı yerlere gırmişti gittim gordum nasıl yalan bellı degıl:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
benim duyduğum kadarıyla dünyanın manyetik alanından dolayı orada bir çeşit teleporter varmış ve bu dünyanın 7 yerinde daha varmış ama ençok deniz ve hava trafiği ora üzerinde olduğu için ora en çok bilinen yermiş
bana anlatanı hatırlamıyorum yaklaşık 5 yıl geçti üzerinden[signature][hline]kO yoQ artıK
amerikanın nükleer denemeler yaptığı yada atom çeşitli bomba üretim merkezinin bulunduğu bir adanın çevresi gibi geliyo bana...göreni öldürüyorlar şahit bırakmıyorlar hesabı..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
[Bu mesaj Mandoo tarafından 08 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar
SeNseii
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:264/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş
Desolator
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş
shapshal
Sosyal ağlarda paylaş
Werewolf
Tartışılmıştı bu forumda. Arama roxxor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
Lancelion
Sosyal ağlarda paylaş
shapshal
valla area dedim bölge dedim çıkmadı bişi[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş
Mille
+2354364364324357673 Times da yazıyordu
Sosyal ağlarda paylaş
Chuck
Sosyal ağlarda paylaş
Mille
Sosyal ağlarda paylaş
Xanthe
Sosyal ağlarda paylaş
Reflective
bana anlatanı hatırlamıyorum yaklaşık 5 yıl geçti üzerinden[signature][hline]kO yoQ artıK
Sosyal ağlarda paylaş
Mandoo
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
[Bu mesaj Mandoo tarafından 08 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş