Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 post mortem tarzı macera oyunu biliyorsanız yazarmısınız.ama lütfen gabriel night 3 dışında bir oyun yazın...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 alla alla gelen geçen aynı soruyu soruyo ya. bak önceden bi link vardı oraya bak gör git al.insanlar yaza yazza bi hal oldu beah.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 June 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben gittim dün eskicimden Gabriel Knight 3 ü aldım çözümünüde buldum oynucam bugün öbür gün :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi syberia gayet kalite ya onu oyna..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bulabileceğin post mortem a en yakın oyun syberia ben post mortem gibi istiyorum diyorsan syberia süper senaryo istiyorum diyorsan sanitarium ve ben bitirdim artık bunları aşmak istiyorum diyorsan faust[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar