MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 azot solunum için şart değil diye biliyorum, sadece o2 yeterli oluyor, duyduğuma göre bir dağın tepesindeymiş gibi oluyormuş ama soluyabiliyormuşsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: zambaque, 07 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki: hmm.. emrah ablak'ın tübitak'ında vardı bu şekilde bir icat :) ahaha :) süperdi o bölüm.şaka maka emrah ablak'ın tübitak ında çok güzel fantastik şeyler işleniyor :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sadece o2 olursa oksijen zehirlenmesine uğrarsın, narkoz etkisi yapar. fakat suda sadece oksijen yok, karbondioksit vs. de var. onları inceleyip gerekli konsantrasyonu yakalarlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 neymiş.. kulaktan dolma bilgiler yararlı değilmiş :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 koca kara neyinize yetmiyo lan :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet yaa Kara nın suyumu çıktı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Math-, 07 Haziran 2005 14:22 tarihinde demiş ki: $erefsizim benim aklima gelmi$ti! lol diyorum buna (Deli Emin ;)) Bu arada dehşet bi bulus gibi gozukuyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bunu duyunca aklıma ilk gelen jediların ağızlarına taktıkları parmak kadar alet (su altına dalarken) Bkz: Obi-wan ve küçük anakinin gungan şehrine yüzüşleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 demek lucas'ında aklına gelmiş.. büyük adam vesselam :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Tabi adam hatta gungan odacıklarına bi kalkan yapmış görüceksin, küre oluşturuyo kürenin içine su girmiyo ama hava giriyo..Büyük adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mukemmel bişi umarım sozde kalmıyan bir icattır..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim de aklıma gelmişti manyetizmayı kullanma olayı. ama benimki japonlarınkinden biraz farklı. benim düşündüğüm bir uçak ile ilgiliydi. şimdi dünya negatif kutup (kutup demek doğru mu acep), buradaki negatif enerjiyi alıp bir düzenekte topluyorsunuz. pist tarzı bir şeyde. uçağın da gövdesini pozitif elektrik ile yüklüyorsunuz. bu uçağın kalkacağı yer nötr olmak üzere yavaş yavaş negatif elektrik artıyor.ve sonra uçak kalklıyor haliyle. ineceği yerde de nötr e yaklaşıcak şekilde azalıyor. sonra da uçak iniyor. denizlerin üstünde gidebilmesi için de bir planım vardı ama unuttum. bir de bu suyun altında nefes alma olayının bugüne kadar bulunamamasına bile şaşırıyorum ben. yani insanlar balıkları bunca yıldır inceliyor, nasıl bulamadılar hayretler içindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nefes alma olayı süfermiş. kesin alacam bi tane o şeylerden. manyetizma olayında merkez-kaç a karşı koymak zor olur gibi geliyo bana, 500 km yle havada giderkene viraja girersen abs falan da kar etmez. ya da tren sürekli düz gidecek ki maliyeti fırlatır gibi geliyo o da. değişik araştırmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onu yazmayı unutmuşum. bu yerdeki mekanizmanın sağında ve solunda sapmaması için 45 derecelik açılarla iki tane daha panel olacak. dönmesi gerektiği zaman hem alttaki panel sağa yahut sola kıvrılacak, hem de döndüğü yöndeki paneller deki güç azaltılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben kendimi bildim bileli 2 senede bir icat edilir bu cihaz . daha gormek nasip olmadi ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 o degil de romantizme nooldu? agzinda o alet varken suyun altinda opusemezsin =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şerefsizim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 vay çalmışlar benden patenti. bende diyorum tanıdık geliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 waybe sevinelimmi uzulelimmi bilmiyorum kotu amacli kullanimlar beklenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar