Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsrailli bir mucidin müthiş icadı..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

said:
zambaque, 07 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
hmm.. emrah ablak'ın tübitak'ında vardı bu şekilde bir icat :)

ahaha :) süperdi o bölüm.şaka maka emrah ablak'ın tübitak ında çok güzel fantastik şeyler işleniyor :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
benim de aklıma gelmişti manyetizmayı kullanma olayı. ama benimki japonlarınkinden biraz farklı. benim düşündüğüm bir uçak ile ilgiliydi. şimdi dünya negatif kutup (kutup demek doğru mu acep), buradaki negatif enerjiyi alıp bir düzenekte topluyorsunuz. pist tarzı bir şeyde. uçağın da gövdesini pozitif elektrik ile yüklüyorsunuz. bu uçağın kalkacağı yer nötr olmak üzere yavaş yavaş negatif elektrik artıyor.ve sonra uçak kalklıyor haliyle. ineceği yerde de nötr e yaklaşıcak şekilde azalıyor. sonra da uçak iniyor. denizlerin üstünde gidebilmesi için de bir planım vardı ama unuttum.

bir de bu suyun altında nefes alma olayının bugüne kadar bulunamamasına bile şaşırıyorum ben. yani insanlar balıkları bunca yıldır inceliyor, nasıl bulamadılar hayretler içindeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

nefes alma olayı süfermiş. kesin alacam bi tane o şeylerden.

manyetizma olayında merkez-kaç a karşı koymak zor olur gibi geliyo bana, 500 km yle havada giderkene viraja girersen abs falan da kar etmez. ya da tren sürekli düz gidecek ki maliyeti fırlatır gibi geliyo o da. değişik araştırmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

onu yazmayı unutmuşum. bu yerdeki mekanizmanın sağında ve solunda sapmaması için 45 derecelik açılarla iki tane daha panel olacak. dönmesi gerektiği zaman hem alttaki panel sağa yahut sola kıvrılacak, hem de döndüğü yöndeki paneller deki güç azaltılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...