HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 selamlar.. aydın didim e çalısmaya gidiyorum..varmı bu yaz aydın didim e gelicek..yada aydın didimde yaşayan falan..bide daha önce didim e gitmiş olan warsa biraz bilgi verebilirmi.3 ay didimde olucam..(orlarda internet bulamassam 3 ay internettende uzak olacagım..) sımdıden tesekkurler..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hehe sole diyim sıcagı ve nemi hic cekilmio:).[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Güle güle git güle güle gelde gözümüz yolda kalmasın...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iyi yolculuklar, iyi calismalar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ayrıca calısma derken nası calısma otel,apart vs gibi yerlerdemi eger ole ise.bize durumları bildir.is imkanı vs falaan oki?:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yeni açılacak bi şirketin tanıtım organizasyonu..devitiye dağıtacağız 10 kişilik bi grup olarak. tanıtımını yaptıgımız otel her hafta kokteyl tarzında bişiler yapacak..eğer davetiyeyi verdiğimiz kokteyl e katılırsa para kazanjıcaz.ama suan şirketin hesaplamalarına göre aylık 800 mil. civarı para almamız düşünülüyor.. kalacak yer falan 4* bi otel sosyal haklarıda güzel inşallah para kazanırım.çünkü cok güç durumdayım.. güç durumda olmasam antalya gibi bi yerden kalkıp 3 ay aydına gitmem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm guzel is. bende sana sıcaktan nemden bahsediorum antalya gormus adamsın heau ii yolculuklar o zaman sana.Net bulamama gibi bir sansın olmaz tabi orda :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İyi internet cafe zor bulursun aslında varda turistik yer olduğu için saati 3 milyon falan[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iyi iş , kolay gelsin... not : Hallederiz Kadir gibi yapabilirsin , spor salonu , sauna , çocuk havuzu vs. var dersin de zaten vardır o otelde onlar :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 didim mavişehirde evimiz varda gidermiyiz bilemem :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aa bunu bilmiyodum ben , artık gidiyoruz :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iyi yolculuklar, bol kazançlar :][signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 didim güzel yer ya kazanırsın merak etme ;)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kuşadası'na gidiyorum, 3 ay oradayım. tabi didim'e yakın sayılabilir :) belki 1-2 gün uğrarım oralara.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar