Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HocaEfendi Aydın Didim Yolcusu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar.. aydın didim e çalısmaya gidiyorum..varmı bu yaz aydın didim e gelicek..yada aydın didimde yaşayan falan..bide daha önce didim e gitmiş olan warsa biraz bilgi verebilirmi.3 ay didimde olucam..(orlarda internet bulamassam 3 ay internettende uzak olacagım..)

sımdıden tesekkurler..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Mesaj tarihi:
yeni açılacak bi şirketin tanıtım organizasyonu..devitiye dağıtacağız 10 kişilik bi grup olarak. tanıtımını yaptıgımız otel her hafta kokteyl tarzında bişiler yapacak..eğer davetiyeyi verdiğimiz kokteyl e katılırsa para kazanjıcaz.ama suan şirketin hesaplamalarına göre aylık 800 mil. civarı para almamız düşünülüyor.. kalacak yer falan 4* bi otel sosyal haklarıda güzel inşallah para kazanırım.çünkü cok güç durumdayım.. güç durumda olmasam antalya gibi bi yerden kalkıp 3 ay aydına gitmem..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Mesaj tarihi:
hmm guzel is.
bende sana sıcaktan nemden bahsediorum antalya gormus adamsın heau

ii yolculuklar o zaman sana.Net bulamama gibi bir sansın olmaz tabi orda :)[signature][hline]icqmsn
Mesaj tarihi:
didim mavişehirde evimiz varda gidermiyiz bilemem :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
  • Yeni Oluştur...