Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Dur bakalım sürekli düşüyo ortalama tüketim bide acemiliktende fazla yaktırıyorum bazen dalıyorm 2 de bağırta bağırta gidiyorm fln :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 benzin tuketiminin herhangibi bir kistasi olmadigi icin hesaplamak bana herzaman mantiksiz gelmistir.Ornegin yeri gelir 3bin deviri gecirmessin araba az yakar ama gecirirsin fazla yakar.Bunu gozlede takip edemezsin.Ha ama mesala 100 km de bir astra 10.0 yada 10 dan yuksek yakiyorsa problemi kesin vardir.Ne kadar devirli kullanirsan kullan twinport oldugu icin 10.0 gibi rakamlari gormemeli.Ornegin ben arabayi daha yeni aldim 1000 bin km daha yeni oldu ve 3 bin deviri hic gecirmedim ve 100 kmde 8.1 litre yakmisim hep bu degerdeydi.Suan 3.500u gecirmiyorum ve 100 kmde yine 8.1 yakiyor.Kisiden kisiye degisir benzin tuketimi.Arabayi kaldirirken fazla gaz verirsin fazla yakar gibi seyleri hepimiz zaten biliyoruz..Bu arada astranin yol bilgisayarindaki ozellikleri listeliyip yarin aksam yazarim.Suan aklimda degil hic biri :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hayırlı, uğurlu olsun Vodan...[signature][hline]Profocio Hosting
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hayırlı olsun...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hayırlı 0lsun Vodan...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hayırlı olsun Vodan. Kazasız belasız sürtmesiz :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Teşekkürleer Yok ders oldu sürtme olayı daha fazla dikkat ediyorm artk :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hayırlı olsun, güle güle bin. Yeni araba sürtülür üzülme, önemli olan ikinciyi sürtmemek :) Bir de park ettiğin yerlere dikkat et, benim arabanın sürerken hiç vukuatı olmadı, ama durduk yerde arabaya döndüğümde tamponunun olmadığını, kapının içeri göçtüğünü bilirim (Park ettiğim yerleri lanetlediğim kanısına vardım). Daha bugün 180 milyon verdim araba temizletmeye, elalem boya yapmış rüzgara karşı, benim füme araba beyaz benekli füme olmuş... O bakımdan, otopark parasına kıymak gerektiğini ve boya yapan komşulardan araba temizletme parası istenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sen sen ol dikkat et. Tekrar güle güle sür.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Teşekkürler. Ya herşeyi tecrübe ile öğreniyorum.. Mesela geçen gün bahçedeki yerimi kapmışlar baktım boş biyer var hatta koyarken lan bu güzelim yeri nası boş bırakmışlar demiştim ama ertesi gün anladımki orası ağaç altıymş kuşlar tuvalet olarak kullanmışlar :p Bu şekilde herkes tecrübelerini yazsa aslında benim gibi yeni araba sahibi olanların çok işine yarar.. (Ayrı thread altında da olabilir)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kuşlarla ilgili tecrübem şudur: Arabanı batırdıkları zaman vakit kaybetmeden temizlet, hemen yıkamacıya koş. Bir iki tane varsa derhal suyla, yetmedi deterjan ve suyla müdahale et. Kuş pislikleri yüksek oranda asit içeriyor, arabanın üzerinde bekledikçe ve hele güneşle biraz pişince direk boyayla reaksiyona giriyor, boyada renk atma gibi durumlar meydana geliyor. Gerçi senin araban açık renk, benimki gibi füme renkli bir araba için cinnet geçirtici bir durum. Gıcır arabaya yazık olmasın. Artı olarak, arabanı yılda bir kere bir oto kuaföründe güzelce cilalatıp bakım yaptır derim. Aşkınız pekişir arabayla, güzel olur.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız 100.000ler görürüz iişallah :) ilk arabayı bırakın yeni raba heycanı 50 senelik şöfşrün bile elini titretiyor.. babam kullanamamıştı arabayı otoparktan çıkarken[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Vodan, 06 Haziran 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Teşekkürler. Ya herşeyi tecrübe ile öğreniyorum.. Mesela geçen gün bahçedeki yerimi kapmışlar baktım boş biyer var hatta koyarken lan bu güzelim yeri nası boş bırakmışlar demiştim ama ertesi gün anladımki orası ağaç altıymş kuşlar tuvalet olarak kullanmışlar :p Bu şekilde herkes tecrübelerini yazsa aslında benim gibi yeni araba sahibi olanların çok işine yarar.. (Ayrı thread altında da olabilir) incir mevsiminde incir ağazı altına araba bırakmayın... yolun diper tarfında kaçılması gereken bir çukur varsa yakınlarına park etmeyin.. çöp arabası geliceği günler , kamyonun istikametindeki dönüşleri kapatıcak şekilde park etmeyin... park etmeyin :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bana park demeyin... 3 hafta içinde arabanın dört yanında 8 anahtarla yapılan çizik oldu, biri gelip arka çamurluğun oradan sürtüp geçti, yetmezmiş gibi dün 180 milyon bayıldım. Biri boya yapmış, hepsi olduğu gibi arabanın üzerine sıçramış. Nereye parkedeceğimi şaşırdım, hiçbir şey olmasa mahallede benim arabaya kıl olan biri var bırakmıyor peşini elinde anahtar. İnada binecek elde odun pusuya yatacağım sonunda. Vodan sen sen ol, park parasına kıy arabayı güvenli yerlere parket. Düşün bunlar benim yaşadığım yerde oluyor, dışarıda neler neler yapıyorlar arabalara. Ben gelecek ay boyaya gidiyorum bu arada, düzgün kasko şirketi var mı? Benimkinin bir servisi var anlaşmalı, adamlar her şeye bir pasta cila atıp "Oldu bu, kasko indiriminiz de iptal" diye yolluyorlar, en son servis müdürünü dövüyordum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende arabayı evimin sokağına bırakamıyorum zaten. Araba aldık ama halen eve yürüyerek dönüyorum :) 15dk yürüme mesafesinde dükkan var onun garajına bırakıyorm, bu sokağa bırakmaktansa.. Küçüklüğümden beri birbirimizi sevmediğimiz kişiler var garanti kelimesi sanki bunların benim arabayı çizeceklerinin önüne eklenmek için söylenmiş :) Adamlar 20 yaşını geçti hala sokakta top oynuyolar ya.. Birde sokaklar çok dar ve araba sayısı fazla 3 sıra park yapılıyor hem arada kalan adam çıkamıyor hemde arada kalmasan bile geçilirken uykulu bi şöförün arabayı takma ihtimali yüksek. Anahtarla çizmeyeceklerini farzetsek dahi..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende garaja koymuyorum (: çünkü banamı denk geliyo anlamadım garaj çıkışında hep bi araba oluyo beni ayar ediyolar artik vazgeçtim garaja koymaya.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bugün arabanın sağ tarafını ön tampondan tut arka tampona kadar bir araba çize çize geçmiş.Normalde hep parka bırakırdım bugün üşendim açığa koyayım dedim neler geldi başıma.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Topic süper ama; Ehe artık benimde var.. Annesi yeni pabuçmu almış dedim kendime kendime.. (Yeni Astra) :) Höynkshıuhahf[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Patinaj bölümüne pabuç muhabbeti bekleyerek mi girdin ki? :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben bir de BMW diye diğer konuda ortalığı karıştırdım ya, benim aslen bir park yeri bulmam/üretmem/yaptırmam lazım öncelikle :) Sitenin üç tane otoparkı var anasını satayım, yönetimler kavgalı diye olan bana ve arabama oluyor. Vodan, çok iyi yapıyorsun, bir çizdiler mi 300 milyondan aşağı kurtarmıyor genelde.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya bugün yıkattım kuş pislikleri sebebiyle boyada beyaz beyaz izler kaldı canım sıkıldı. Sonax da fln boya koruma ile çıkartılıyomş onlar ama ona verecek param yok malesef.. Yıkana yıkana kendiliğinden çıkmazmı onlar? Veya düşük maliyetli başka bir yol?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Vodan üzgünüm, başka yolu yok. Bauhaus gibi yerlerde olan cilalar veya koruma ürünleriyle kendin deneyebilirsin, ama kaş yapacağım derken sakın göz çıkarma. Bütün cilalar ve pasta-cilalar aynı sistemle çalışır, içlerindeki kimyasallar boyanın en üst tabakasından çok azını çözer, böylece bunu sürüp ovaladığında, ince çizik olan veya bozulmaya başlayan yerleri bu çoook ince boyayla tekrar kapatır düzeltirsin. Ama kendin yaparken ölçüyü kaçırıp boyayı bozma veya kaldırma şansın var. Ek olarak, kuş pislikleri boyayla zaten reaksiyona giriyor, kısacası boyayı bozuyor. O bakımdan derhal yıkatmak lazım, bunu bu konu başlığında tembihlemiştim. Kendin cila falan alıp dene, alırken de sor. Kurtarabiliyorsan kurtar, yoksa benim gibi en az 150YTL+%18 KDV =177YTL denlemini bir Sonaxçıda yaşarsın. Benim araba için iyi oldu, parıl parıl oldu ama seninki gıcır araba, yazıktır.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kazasiz belasiz insallah hayırlı olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İşe yaradımı ya kuş pislikleri sonax ile çıkıyomu kesin olarak? Bizim okulun orada var bi sonax götürsem sadece tavanı temizlemezmi ki yau[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Vodan, Sorularına cevap olarak, hayır, genelde kıllık çıkartırlar :) Tavanı temizlemezler, illa hepsini derler. İkincisi, işe yarıyor gibi, benim arabadaki sıçramış boyayı çıkardılar, tekrar cilaladıklar. Bizim mahallede bana kıl kapan gerzeğin yaptığı anahtar çizikleri bile ortadan kaybolur gibi oldu. Kuş pisliği veya deniz tuzu gibi olaylar sonrası renk atmasında veya boya solmasında işe yaradığını söylüyorlar. Yalnız olay şudur ki, Sonaxın iki programı var temizleme ve korumayla ilgili, sana hangisini çakarlar bilmem. Bana çaktıklar 150+KDV, sana 250+KDV olan paketi de söyleyebilirler. Sonuç gerçekten çok farkediyor, arabada şu an üç günlük sokak tozu var, toza rağmen parlıyor. Yalnız, 250 milyon da çok sağlam para, özellikle seninki gibi gıcır araba için yazık. Tavsiye olarak şunu diyorum: Sonax'a git, ne yapılabileceğini sor. Eğer senden 50milyon+ bir şey isterlerse kalsın de. Git, Bauhaus gibi bir yerden veya oto aksesuarı satan bir yerden, bu işten anlayan birini bulup parlatıcı cila falan dene. Sana maliyeti en fazla 30 milyon olur. İkinci seçeneğin olduğu gibi bırak, olan olmuş. Para biriktir, bir sene sonra o bakımı yaptırırsın. Çünkü araba daha yaz güneşi yiyecek, tozlanacak, vs vs derken boyanın cilası gidecek, parlaklığı sönecek. Senede bir veya 2 senede bir öyle bir bakım yaptırmak iyidir, o zaman toptan halledersin. Seçim senin. İşe iyi yanından bak, araban açık renk. 2 seçenek daha cazip olabilir. Siyah veya fümede, o renk atmaları korkunç duruyor(tecrübeyle sabittir).[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hayırlı olsun, güzel araba.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)|
Öne çıkan mesajlar