Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Şebnem Ferah::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Ben de Sebo'yu ilk çiktii zamandan beri dinliyorum. Cok da seviyorum.. Annemle cok bagirip cagirmisizdr birbirimize bu yüzden.. (biraz yüksek soundlu müzik yapiyo ya o yüzden:)) ama bana biraz sey gibi geliyo;Sebo artik liseli genclerin,ortaokullu cocuklarin sevdigi bir sarkici gibi.. (gerci oblarin cogu hiphopci) belki de ben yaslanmisimdir bilmiyorum ama durum bu:)

[Bu mesaj AstelyA tarafından 31 Ocak 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa işte sorun burda zaten.. şimdi kadın iyi müzik yapınca bilende bilmeyende dinliyo. bu onun suçu değil ki... senin çoluk çocuk dediğin kesimin kaç tanesi şebo şarkısını biliyo. ben ank. konsere gittiğim zaman oturup ağlayacaktım yaa resmen.. şebo konseri var her yerde çoluk çocuk bunun anlamı şu onlar Türkiye' nin En Sağlam Kadın Rock sesini dinledim demek için gelenler. hip hopcı demişsin ben sanmam hipchopcıların şebo dinleyeceğini muhabbetini ederler ama dinlemezler.

yeni albüm geliyo yaşasınnnnnnnnnn:)[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfayi okuyup yaziyorum simdi acikcasi usendim hepsini okumaya :lol: sebnemin tahti sallantida bence. yakinda pamela baya bi hayranını kapabilir onun gibi geliyo.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
Pamela'ya sokiyim Şeboya bişi olmasın..
Bı ara bı kız daha geldi siyahlı fln şebonun yerini alcak dediler
alamadı , öyle kolay değil.
PCmde tek albüm olarak mp3 barındıran şarkıcı ŞEBNEM FERAH GOGGOGO.Yeni albüm çıkarsada dinlesek keyifle

hay azini öpim o ne yaa... tamam pamela ii hoş ama daha çok yolu var kolay mı hemen 2 albümde şeboyu sallamak... lütfen biraz ciddi olun yaa:)[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....
Sosyal ağlarda paylaş

AshK
Üye - ? 01 Şubat 2005 14:52
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
Pamela'ya sokiyim Şeboya bişi olmasın..
Bı ara bı kız daha geldi siyahlı fln şebonun yerini alcak dediler
alamadı , öyle kolay değil.
PCmde tek albüm olarak mp3 barındıran şarkıcı ŞEBNEM FERAH GOGGOGO.Yeni albüm çıkarsada dinlesek keyifle

hay azini öpim o ne yaa... tamam pamela ii hoş ama daha çok yolu var kolay mı hemen 2 albümde şeboyu sallamak... lütfen biraz ciddi olun yaa
Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....

ben deyim +10 sen de +1000
Şebo'ya laf yooooooooooookkk !!!!!![signature][hline]James HETFIELD...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o kolay kolay sollanmaz.Sonucta sertabın sezenın ve ebru gundesın arasına girmiş onlarala aynı kulvarda yarısmıs kendı kulvarını bulup orda oturmus bırısı.Ole kolay degıl onu gecmek[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Sosyal ağlarda paylaş

Madem o kadar çok seven var nden söylemediniz sitemiz bile var ;) Gerçi arkadaşında imzasında var ama bide bize buyrun :)
http://www.sebnemciyiz.biz[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AshK, 01 Şubat 2005 08:10 tarihinde demiş ki:
yaa işte sorun burda zaten.. şimdi kadın iyi müzik yapınca bilende bilmeyende dinliyo. bu onun suçu değil ki... senin çoluk çocuk dediğin kesimin kaç tanesi şebo şarkısını biliyo. ben ank. konsere gittiğim zaman oturup ağlayacaktım yaa resmen.. şebo konseri var her yerde çoluk çocuk bunun anlamı şu onlar Türkiye' nin En Sağlam Kadın Rock sesini dinledim demek için gelenler. hip hopcı demişsin ben sanmam hipchopcıların şebo dinleyeceğini muhabbetini ederler ama dinlemezler.

yeni albüm geliyo yaşasınnnnnnnnnn:)

ya o cocuklarda o bilinc yok iste ben onu demek istiorum.. Sebo sevilen bi sanatci. Kaliteli seyler yapiyo cünkü ama herkes ona o gözle bakmiyo. benim rahatsiz eden bu. mesela son albümünde "icine girdigin kücük kaygan deligi" dedi diye elestirildi. Ya uuff demek istedigim anlasiliyo mu bilmiyorum ama ben Sebo'yu pek cok severim.
Sen bir ana.
Sen bir baba.
Hersey oldun artik bana... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse pamelaya kotu demıyor zatı.Kadın ıyı hakkaten iyi dogruya dogru şimdi.Ama kıyaslarken bıraz dıkkat etmek lazım[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Sosyal ağlarda paylaş

ya kotu diolar nezle ayni kefeye koyuyolar iste pamela nin denegimi var diorum ii soluo diorum dinleyiciyi etkilemeyi biliyo diyorum, fizigile degil muzigile konusuo diorum ama sakalmiz yokki[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE
Server Ares,Diez,Xig
Lvl 35,32,37
Archer,Mage,Assasian
?>[ /code ]
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle güzel soloları olan;sözlerinde anlam kopukluğu olmayan ve anlamak için kastıracagımız şarkılar isterim.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Pamelanın albümde istanbul dışında güzel şarkı yok

piyasa muzik doldurmuş albumu cıkarmış
iyidir bişi demiyorumda sebnem ferahın kalitesine ulaşmak için 10 fırın ekmek yemesi gerekiyor kıyaslamanız bile yanlış
hatta kulvarları bile farklı
pamela ya rock cı deniyorda bence degil[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

bencede pamela rockci falan degil, takiliyo kendi capinda i$te anca punkrock ya da poprock tarzi bi$iler olabilir.. gerci tecrübesi var dogru,seside güzel diycek bi$ey yok ama teomanin vokalisti oldugu siralar ,konserde papatya $arkisinin icine micmisti,o ayri..
$ebnem ferah'a gelince türkiyenin en güzel sesli kadinlarindan birisi.digerleri istisna =P $arkilarida süper..
özlem tekinde var tabiiki. ama özlem'in live performanslari sebnem ferah kadar iyi degil, ki ikiside zamaninda ayni gruptalarmi$.sevioruz kendilerini..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...