hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 heralde benki 1. sınıfta okula ilk baslarken hic bisi anlamıon buyukler snaa guluo ve aval aval bakıon en kotu gundu benm icin heralde benm icin ya sizinki nedir ?[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hayatındaki en kotu anın ılk okul 1 deyse ya bu zamanki başına gelen kotu olayları gormezden gelıp "ahaha s... et " modunda takılıyosun yada işi polyannacılıga kadar vuruyosundur diye düşündüm ben şimdi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yada 2ye yeni geçtin[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 en kötü anım okulu hiç istemediim halde bırakmamdı :( ama herseyin hayırlısı :)[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bi gün topum inşaata kaçmıştı...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Benim polislere karşı küçüklükten beri bi fobim var :D.Ben bulunduğum çevrede bi polis görsem, kimliksiz dışarı çıksam, bir olay mahlinde bana bi polis bise dese, polislik bir durum olsa direk hayatımı gözlerimin önünden geçiriyorum :D lem kime ne oldu, birinin yaptığı birşey üstümemi kaldı, babamamı bişe oldu, evimizmi yandı falan feşmekan diye gider. Yanlız bende heyecan, nabız, tansiyonda doğru orantıda fırlar :D Anı; Sıradan bir cumartesi günü ben bi arkla konya'yı alt üst ediyorum.Yeterince sıkıldıktan sonra takıldığımız cafeye doğru yol adlık, nese efendim 15 20 dk.lık bir yürüüşün ardından cafeye kadar geldik.Cafe ile aramızda 75 80 mt mesafe var cafenin önünde bir ekip arabası duruyor bizim arkadaşlar dışarıda bir polis cafenin içinde otıuruyor.Neyse zorzoruna vardık yanlarına, polis1; Abdullah burak kilinc hanginiz.. abk;Zccttıgghhhhhh :S polis1;Yeterince cidddi sert bir sekilde bin bin bin. abk; Abi valla bişy yapmadım.. polis2;Telsizden suçluyu bulduk komserim merkeze geliyoruz.. abk; istek zaman aşımına uğradı istek zaman aşımına uğradı istek zaman aşımına uğradı istek zaman aşımına uğradı *kendinden geçer* abk'nin lmr arkları; ZUhauhuseuh MAuhseuhuseh Yuuahuah abk;foooinnnngggggggggggggg polizs; *sırıtır* abk;nefes nefese kalır polis1; Su getir suu abk; a.q bu bana yapılırmı ya abk; Laaaaaaaaam tannnnnnnnnsellllll züktüm olm seni bittin sennnn..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 üniversite kabülüm gelmedenönceki gece saat 11 ce başvurum gitmedi kabusuyla uyandım (gittiğini biliyorum) 1 de başvurum gitti ama defer verdiler kabusuyla uyandım 3 de başvurum gitti reject verdiler kabusuyla uyandım sabah 7 de başvurumun kabul edildiğini öğrendim sonra :D[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 edebiyat dersinden donem odevi aldıgım gun (o odevide yapamadım kitap cok uzundu ben napıyım dimi :-) )[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Geçen sene 10 yıllık kız arka cıkma teklif edip... (nazikce bile olsa) reddedilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @Zagg seninki super valla :D[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hiçte öle olmadı :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 az önce patide gezerken hoca ya yakalandığım an[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benım en kötü anım 12 yaslarındayım arkadas eve gıdıorum dedı ve yurumeye basladı apt ye gırerken ustunu bankın uzerınde gordum ve ona yetıstırmek ıcın cok hızlı bı sekıl de kostuk o tam kapıyı kapaıordu tam karsı tarafa gecıcem bırden bı araba korna caldı ve ben hızımı arttırdım araba carpmasın dıe ve aptnın camına gırdım ve arkadasımın bana guldugunu gordum ve bende ona guldum ama kolumu gorunce bırden aglamaya basladım kolum kesılmıs ve kanlar deli gıbı akıyordu her seyse sabahta hastanenden gelmıstık anneme baırdım ve geldı benı hastane taksı ıle attılar cok deli kan akıordu damarım gozukuordu adeta ama sadece aglamakla kaldım :) sonra 43 dikiş fılan atıldı suan sol kolumda bı nike ısaretı var resmını cekıp yollarım yapabılırsem :D[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Smoke, 03 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Bi gün topum inşaata kaçmıştı... mauhe süper.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bide karabuke gezmeye gıtmıstık ailemle orada tanıstıgım kısılerle arkadas fılan oldum herneyse bı gun bısıklete bındık ve kullanmasını bılmıorum ve suren abiye abi dıreksıyonu bırakta ben tutayım dedım oda tam bıraktı agır geldı ve yola dustuk karsıdan araba gelıordu bırden kendımı yolun kenarına attım ve karsıda enıstem arabasına bakıordu tamır fılan ıste kafamdan kan aktıgını gordu ve arabaya atladık hastaneye goturdu sonra ıste orada bı bayan doktorla annem fılan konusuor benım kafamı dıkecez kadın ahh görmez olsaydım her neyse benım bı akrabam da doktor ızmırde her neyse bu kafamı dıkıcek olan kız benım akrabamın sınıf arkıymıs annemde onu anlatırken kadın bırden kafamda ıgneyı kırdı bı acı hıssetmedım ama tırstım ya kafamda ıgne kalmıs ya ne yaptınız sız fılan dıorum 10 yaslarında fılanım sınırlendım fılan :) sonra ameliyata aldılar ıgneyı cıkarmıslar tabi ben uyuyoum her neyse ıste bole bıseyler oldu sımdı ız fılan kalmadı :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 25 ağustosta 1999'da saklambaç oynarklen çadır sahibinden yediğim sopa[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 doğumgünümde okuldan kaçıp net cafeye gittiğim ve uo oynarken babam ve müdür yardımcısı tarafından yakalanmam[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 En samimi kız arkadaşımın bana aşık olduğunu öğrendiğim an... O anda ne yapacağımı ya da kıza ne diyeceğimi şaşırdım, kısacası bi şok geçirdim...[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 en kötü anım en yakın arkadaşım okuldan gittiğinde olacak bu sene taşınıyolar ve bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum:(([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Benım bazen heyecanlanınca dılım takılıyor yanı ıstedıgım kelımeyı soyleyemıyorum fakat bu hafatada ayda bır olur sık olmaz o zaman grckten moralım bozuluyor bır keresınde En sevmedıgım hoca karsısında sozlude oyle kalmıstım ıstedıgım kelımeyı bır There ıs kelımesını soylememıstım hocaya dıyorum dıyemıyorum dıye hoca ıınanmıyor :) ..Ben olsam bende ınanmam :) her nese o gun den sonra arklarım sureklı takıldılar gercekten moralım bı de onların alaylarıyla bozuldu fakat hıssetırmdm..Gercekten cok kotu bı sı..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @Hardter abi senin kola tam damardan girmişler :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 lise'de kendime yakışanı giymediğim için çok kötü bi gün geçirmiştim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 13. kız arkadasımın benı terk ettıgı gun kotuydu cunku o ana kadar hep ben terketmıstım.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 13 uğursuz rakam zaten olur öyle şeyler ahahahha sayısıda var heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hangi birini anlatiim best of kötü yok ne yazık ki :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar