Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: mrproblem, 08 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki: arkadashlar tekrar kurdum oldu deneyin isterseniz ama bir on besh dakika falan suruoor updateleri tamamlamasıyla.. ule bu ne hız 5 dakka önce girmio die yakarıodun ne zmn sildinde ne zmn yükledin ? :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ula bide bakıon KO die bişe kalmamış :D oyun baştan gitmiş walla hayatımda buyuk boşlu olur :([signature][hline]server: Diez nick: death_cuk
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 girdim :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
_Eddie_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Murtaza Nasıl?[signature][hline]Nick : :Eddie: LvL : 4x Server : Diez Clan : New_Order Class : Rogue
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 girmiyo arkadas sinir etti falla[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hack shield ı geçmeye başladı ama sonra dc edio bu sefer ya[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sen nası girdin?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 normal girdim ama town dolu yane bizde war sorun girmeyyi başarabilenler çok yada hiç bu sorunla kaşılaşmau-yanlar
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oyunda bug wr party kurulmuo birasdan res atılır
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 serverda bug var şuan o yüzden oluyor sanırım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar