dexter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Efet arkadaşlar ıkıncı defa aynısı oluyor ne yaptıysam girmedi.HAckshieldde uzun sure taıkılyıor sonra bır hata verıyor.Ama acılan pencerede yazıalr okunmuyor sadece Tamam tusu var basıyorum kapanyıor :D:D
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aynı halt bende de olmaya bashladı.takılıyor uzun sure sonrasında bir pop-up window cıkıyor hicbirsey yazmayan ve sadece ok butonu olan.ben yine bi support un basının etini yiyim.eger bir cozumu olan warsa yazsın lutfen..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aha da.... O_o bana da oldu Oyundaydım DC oldum abuk bi şekilde. Du bakalım belki KE geliyodur :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ule ben oyundayım :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Net kapaniyo olabilir. Önce neti dene sonra gir ko ya. Olmazsa arayüzden deneyin ama net arada gidiyo bende de, büyük ihtimal o yüzdendir.
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Quadrophenia, 08 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Net kapaniyo olabilir. Önce neti dene sonra gir ko ya. Olmazsa arayüzden deneyin ama net arada gidiyo bende de, büyük ihtimal o yüzdendir. gecen ki hardware sorunu olan sen diil din di mi :D said: Marl0_on, 08 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ule ben oyundayım :D cıkayım deme sakın.sonra giremiosn bi daha :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
dexter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 saat 4 ten berı aynısı oluyor bana!!!!
_Eddie_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sorun ne yine Turk IP Ban :D[signature][hline]Nick : :Eddie: LvL : 4x Server : Diez Clan : New_Order Class : Rogue
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 10 dakkalığına banada oldu ama oyundayım şuan[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:The_Others² | - National Point: 2xxx | 100 Server: Ares | Ares
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 duzeldi...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
dexter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 BEnde hala var offfffffffffffffffff
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben gariban kaldım hala giremedim[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: mrproblem, 08 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: said: Quadrophenia, 08 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Net kapaniyo olabilir. Önce neti dene sonra gir ko ya. Olmazsa arayüzden deneyin ama net arada gidiyo bende de, büyük ihtimal o yüzdendir. gecen ki hardware sorunu olan sen diil din di mi :D Haha evt, ögreniyorum yavastan :)
dexter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Fatih birseykler analtmıştı bulamadım o yazıyı!!! Sımdıde hack shield oyle kıtlenıp kalıyor.Nereye gırıyorduk onu ıpta etmek ıcın bırı sety ettırıverse suraya!!!
druenler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aynisi su an bende de oluyor. sitesinde ki gibi DEP acik fakat bi anda bu hatayi vermeye basladi.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 girdim oyuna Dc oldum giremiyorum tamda Townu basmışlardı[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
dexter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kimsenin onerısı yokmıu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Giremiyom :([signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 genel bir problem bu önerisi olurmu hiç Tüm dünyada var bu suan[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben duzeldi dedim baglandım dc oldum.we aynı hatayı werdi yine.son girisimlerimden sonra dellendim we oyunu kaldırdım.Su an kuruldu updatelerini yapıo..bu sekilde calısırsa haber weririm.. edit: isin ilginci su an bizdeki dier makinadan arkadasım baglanıo.aynı ip aynı patch o girio ben giremiorm.sanırım hackshield in kıllıgı.hrrr [signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 08 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 uleee ben nie oyundayım ? dışlanmış hissetim kendimi :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 offf ya sıkılmaa başladı artık girebilen wrsa nası girebildiini yazsın plzz
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadashlar tekrar kurdum oldu deneyin isterseniz ama bir on besh dakika falan suruoor updateleri tamamlamasıyla..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bendede aynı sorun vardı yanlız şöle yapınca girebiliyom artık,KO klasöründeki hackshield klasörüne girin HsUpdadate dosyasına çift tıkladıktan sonra Ko klasöründeki Knightonline.exe yi çalıştırın hemen,update bitince oyuna giriyo,böle yapınca direk giriyom valla
Öne çıkan mesajlar