Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teot son durum

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Yaa beyler siz ne yaptıgınızı düşünüyorsunuz burası kavganız içinmi açıldı forumun başlıgına bak içindeki yazılanlara bak yemin ederim burasının bokunu çıkartan insanlardansız ben teot ..... dedim adam gelmiş yok serverın bole yok senden dersmi alcam yok o yok şu yemin ederim ilk okul çocukları gibi oldunuz. Bu forum düzelirse varya forum moderatorlerini forum adminlerini tebrik edicem (sanmıyorum ama suç'da forum admin ve moderatorlerinde)

İnşallah düzelir. Artık konuya donun.
KONU : TEOT beyler unutmussunuz sanırım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benmi başlattım elimdeki teot versiyonundan bahsettim siz işi geyiğe döktünüz benmi döktüm geyiğe döktünüz diyede kızan benim iyice saçmalıyan sizsiniz diyorumki burası tartışma alanı geyik değil sen hala Gigabyte başlattı zart zurt diyorumki geyiğini başka yerde yap...[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pause, 07 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Sphere uzmanligi konusuna donelim. "Sphere uzmanligi" dediginiz sey nedir? Bir oyun emulatoru uzerinde gelistirilmis basit ini tabanlı scripting'i cok iyi bilmek mi? Veya basit bir hex editor ile ctrl+f ile buldugunuz x'leri y yapmak mi? Sagdan soldan okudugunuz yazilar ve buldugunuz kotu cizimli bmp dosyalari ile basit mul dosyalarini editlemek mi? Allah askina biri su sphere uzmanligini aciklasin. Sphere'dir Teot'tur, bu kadar matah seyler mi hayatinizda? CV'nize gurur ile ekler misiniz "Teot'un yeni cikan surumunu paticik forumlarinda ilk ben duyurmustum." diye?

Lutfen bazi konularda "bilgi" sahibi olmadan, "fikir" sahibi olmayalim.
alkışlarım abi bunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...