GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bir forumda yazılana göre teot 'un Sphere - RunUO - POL ve vs.. versiyonları varmış acaba şimdi tüm UO sunucuları nasıl engellicek bunu cok merak adamlar iyice abartılar ediyorum[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 26 Mayıs 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sphereda akıl etse bir seyler yapsa ama nerde sphere yenilik yapınca bir cok bug gelio 0.56b nasıl olcak 0.56a gorduk offffffff[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Gecenlerde Nbl Forumlarında okudugum bir yazıdan teotun yapımcısı diyorduki guardian programları ile engellenebilecek tarzdan bir acık degil. Siz Program Cıkartın ben kendi programımı upgrade edip tekrar salayım ustunuze zaten guardian isimli programda .cgc 26 gibi bi komutla devre dısı olabiliyor. Ben programı biraz inceledim m.framework den kaynaklanan bir paylasım hatasıyla sunucuyla iliskileniyor bunu engellemesi scp yada ek bir program degil de ag yapılandırmasındaki guvenligin artırılmasıyla olusacagı kanatındayım ki zaten de su an deniyorum eger dedigim gibi ise teotun yapımcısı bu sefer baya bir zorlanacak BEN GELIYORUM :lol:[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " [Bu mesaj eraygnr tarafından 27 Mayıs 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya gayette gusel engelleniyo[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hadi bakalım rasgele ama benim incelediğimde de şöyle bir şey dikkatimi cekti teot programı client 'e mudahelesi isim kontrol ile oluyor birazda sanırım adres defterini ilişkilendiriyor (HKEY_LOCALS) yani bunlarla sanırım bence biraz uğraşılsa kırılmayacak program yok[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Kronosh, 27 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ya gayette gusel engelleniyo tabiki item restartları atıp playerları baya bi bezdirdikten sonra (bkz: nebula)[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o engellenmenin en güzel yanı haa birde client editleyip yada version değiştirip yapılmayacagını sanıyorsanız vaz geçin bence :) adamlar onuda düşünmüş sitesinde her version client için *.cfg dosyası var[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bu arada ADSL server açmak istiyenlere bir fikir vereyim benim HDD bozulmasaydı NT işletim sistemimde deniyecektim ama nasip olmadı neyse WIN NT işletim sistemi olanlar ADSL üzerinden server açmak istiyorsanız ilk önce modem'den server için gerekli olan port'u açiniz sonrada ADSL ip 'nizi Ağ Komşularındaki IP atama kısmına gelin oraya ADSL ip 'nizi yazın sonrada DNS kısmına gelin oradaki IP 'de ADSL ip'nizi yazın sonra serverınızı açabilirsiniz %90 deneyin benim WIN98 oldugundan deniyemiyorum ama 15 sonra HDD geliyor denicem[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sphere dışında çalışmaz teot denemedim ama denemeye gerek yok sphere'daki bi açığı kullanıyo cünkü vendorhack ve vendorbuydupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şuan teot basit bir mantıkla fixlenebiliyor ztn bunu yapan bir cok server var piyasada.tabi yeni sürüm gelirse işler değişir. guardian ile teotu fixlemek imkansız ötesi bir olay ztn.piyasada guardianın gönderdigi cgr komutunu değiştirip exe yi sıkıştırma yöntemi kullanan cok.ama bunu insanlar kendi makinelerine indirdiği sürece kod bulunabilir demektir.yanlışlıkla bu guardian ile başka servera girdiklerinde kod kafada çat diye yazıyor.bu server için büyük risk.yani kodu değiştirmekte iş değil daha mantıklı yollar aramak lazım...[signature][hline]Tr-Game - Everything About Games Zenith - RCA Sistem Enlil - Sosaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şu anda sizlerde ve bende olan sphere için yapılmış olan teot. Teotun 4 versiyonu var bunları her biri farklı açıkları kullanarak çalışıyor ve server 'a nerdeyse bir admin kadar mudahele edebiliyor. Kısaca bunu yapan kişi her versiyonunu düşünmüş[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 vendorbuydupe fixlemek çok kolay vendorhack'in fixii ise her yerde var .[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R-D Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Çeçenleri gönderelim halletsinler en iyi guardian onlardan çıkar...[signature][hline]R-D Trepezus..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Teot fixlenebiliyor. Tazmanyak ta dogru demiş. Sphere in aciğini kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben fixlenmez demedimki fixlenir ama bilen yok ve her emulatore gore yapmıslar dedim[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: -Loe-, 27 Mayıs 2005 07:30 tarihinde demiş ki: vendorbuydupe fixlemek çok kolay vendorhack'in fixii ise her yerde var . Onları herkez biliyor vendorbuy menuleri deiştirilerek oluyor ama teot sadece dupe yapmıyor kendine atak flnda verdirebiliyorsun her versiyonunda ayrı ozellikler var ve şimdi yenisi geliyormuş ve çantada dupe yapabilcekmiş ( mişşşş..... ) ayrıca biri demişki NBl Forumlarında teotu yapan yazı yazmış diyor buna yarıldım Teot ruslar tarafından yapıldı turkler yapmadı adam gelip Nebula forumlarinami yazcak :D :D[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu teot un sitesi ne biraz küfür edeyim :) şaka bir yana programı iyi bir şekilde incelersek çözümü buluruz[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Cikmis Sanirim Yeni Versiyon bu arada rus uo sitelerini bir arastir istersen adamin maili de bu :D [email protected][signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eğer çantada dupe yapılabiliyorsa ve bu program diğer uo emulatorlerindede yapılabildiyse bence şu şekilde yapılmıştır, Ram'a client tarafından giden bilgiler bu program sayesinde bir kaç kez daha tekrarlanıyor olabilir.Yani dikkat ettiyseniz hep vendordan çantaya düşünce bug oluyor yani adam duran şey ram'a bir bilgi göndermediği için çantaya düşünce bilgiyi algılıyor. Peki diceksiniz neden skill gain'i yapmadılar.Bence bu da çok açık.Ram'a gönderilen bir bilgi çanta için aynı iken bildiğim kadarıyla her skill kademesi için ayrı bu yüzden olmuyor olabilir. Eğer diğer emu'ler içinde çıkıyorsa bu dediklerimi doğrular bu sphere değil pc açığı olur.tabi benim görüşüm bu arada teot yapımcıları resmi site yaptılarsa kötü.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bence ram ile fazla bagıntısı yok client 'de bulunan açıktan yararlanarak yapılmış bir olaydır. Bulunan acıktan player 'in admin modda gorunmesini saglıyor ve sonrada istedigini yapabiliyor benim düşüncem bence biraz Assembly iyi bilen arkadaşlar programı iyice incelese (client 'i buldugu anı) bence %90 programı engellemiş olurlar tabiki böyle bir durum gerçekleşip forumlara yazmamakta olmaz dimi :-?[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 da admin moda geçirebilse player'ı niye uzun yollardan dupe lettirsin. veya itemin amountunu 0 yapıp neden save 'i bekletsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Teotu değilde rusları fixleseniz .. =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Kronosh, 27 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ya gayette gusel engelleniyo Senin Serverinda Arkadaşıma 50 Tane +15 Katana Bastım.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet Bak Şu DEdigi Gibi Client Daki Açıktan Büyük İhtimal. Çünkü Dikkat Ettiyseniz Sadece BElirli Client Lerde Çalışıyor. Sadece bi Görüş AM abu[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: _Armi_, 27 Mayıs 2005 16:27 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 27 Mayıs 2005 07:30 tarihinde demiş ki: vendorbuydupe fixlemek çok kolay vendorhack'in fixii ise her yerde var . Onları herkez biliyor vendorbuy menuleri deiştirilerek oluyor ama teot sadece dupe yapmıyor kendine atak flnda verdirebiliyorsun her versiyonunda ayrı ozellikler var ve şimdi yenisi geliyormuş ve çantada dupe yapabilcekmiş ( mişşşş..... ) ayrıca biri demişki NBl Forumlarında teotu yapan yazı yazmış diyor buna yarıldım Teot ruslar tarafından yapıldı turkler yapmadı adam gelip Nebula forumlarinami yazcak :D :D Gelip Nebula Forumlarına Yazmamıs Zaten Adamlar Baska Bir Sitede COPY - PASTE yapmışlar anlıyorsun dimi ? C/P yapmışlar Unutma Bu Terimi Cok Kullanırsın Bilgisayar Kullanıyorsan C/P[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar