Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teot son durum

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Bir forumda yazılana göre teot 'un Sphere - RunUO - POL ve vs.. versiyonları varmış acaba şimdi tüm UO sunucuları nasıl engellicek bunu cok merak adamlar iyice abartılar ediyorum[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....

[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 26 Mayıs 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenlerde Nbl Forumlarında okudugum bir yazıdan teotun yapımcısı diyorduki guardian programları ile engellenebilecek tarzdan bir acık degil. Siz Program Cıkartın ben kendi programımı upgrade edip tekrar salayım ustunuze zaten guardian isimli programda .cgc 26 gibi bi komutla devre dısı olabiliyor.

Ben programı biraz inceledim m.framework den kaynaklanan bir paylasım hatasıyla sunucuyla iliskileniyor bunu engellemesi scp yada ek bir program degil de ag yapılandırmasındaki guvenligin artırılmasıyla olusacagı kanatındayım ki zaten de su an deniyorum eger dedigim gibi ise teotun yapımcısı bu sefer baya bir zorlanacak BEN GELIYORUM :lol:[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında
" Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "

[Bu mesaj eraygnr tarafından 27 Mayıs 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bakalım rasgele ama benim incelediğimde de şöyle bir şey dikkatimi cekti teot programı client 'e mudahelesi isim kontrol ile oluyor birazda sanırım adres defterini ilişkilendiriyor (HKEY_LOCALS) yani bunlarla sanırım bence biraz uğraşılsa kırılmayacak program yok[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ADSL server açmak istiyenlere bir fikir vereyim benim HDD bozulmasaydı NT işletim sistemimde deniyecektim ama nasip olmadı neyse WIN NT işletim sistemi olanlar ADSL üzerinden server açmak istiyorsanız ilk önce modem'den server için gerekli olan port'u açiniz sonrada ADSL ip 'nizi Ağ Komşularındaki IP atama kısmına gelin oraya ADSL ip 'nizi yazın sonrada DNS kısmına gelin oradaki IP 'de ADSL ip'nizi yazın sonra serverınızı açabilirsiniz %90 deneyin benim WIN98 oldugundan deniyemiyorum ama 15 sonra HDD geliyor denicem[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

şuan teot basit bir mantıkla fixlenebiliyor ztn bunu yapan bir cok server var piyasada.tabi yeni sürüm gelirse işler değişir.

guardian ile teotu fixlemek imkansız ötesi bir olay ztn.piyasada guardianın gönderdigi cgr komutunu değiştirip exe yi sıkıştırma yöntemi kullanan cok.ama bunu insanlar kendi makinelerine indirdiği sürece kod bulunabilir demektir.yanlışlıkla bu guardian ile başka servera girdiklerinde kod kafada çat diye yazıyor.bu server için büyük risk.yani kodu değiştirmekte iş değil daha mantıklı yollar aramak lazım...[signature][hline]Tr-Game - Everything About Games
Zenith - RCA Sistem
Enlil - Sosaria
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda sizlerde ve bende olan sphere için yapılmış olan teot. Teotun 4 versiyonu var bunları her biri farklı açıkları kullanarak çalışıyor ve server 'a nerdeyse bir admin kadar mudahele edebiliyor. Kısaca bunu yapan kişi her versiyonunu düşünmüş[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Loe-, 27 Mayıs 2005 07:30 tarihinde demiş ki:
vendorbuydupe fixlemek çok kolay vendorhack'in fixii ise her yerde var .

Onları herkez biliyor vendorbuy menuleri deiştirilerek oluyor ama teot sadece dupe yapmıyor kendine atak flnda verdirebiliyorsun her versiyonunda ayrı ozellikler var ve şimdi yenisi geliyormuş ve çantada dupe yapabilcekmiş ( mişşşş..... )
ayrıca biri demişki NBl Forumlarında teotu yapan yazı yazmış diyor buna yarıldım Teot ruslar tarafından yapıldı turkler yapmadı adam gelip Nebula forumlarinami yazcak :D :D[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer çantada dupe yapılabiliyorsa ve bu program diğer uo emulatorlerindede yapılabildiyse bence şu şekilde yapılmıştır,

Ram'a client tarafından giden bilgiler bu program sayesinde bir kaç kez daha tekrarlanıyor olabilir.Yani dikkat ettiyseniz hep vendordan çantaya düşünce bug oluyor yani adam duran şey ram'a bir bilgi göndermediği için çantaya düşünce bilgiyi algılıyor.

Peki diceksiniz neden skill gain'i yapmadılar.Bence bu da çok açık.Ram'a gönderilen bir bilgi çanta için aynı iken bildiğim kadarıyla her skill kademesi için ayrı bu yüzden olmuyor olabilir.

Eğer diğer emu'ler içinde çıkıyorsa bu dediklerimi doğrular bu sphere değil pc açığı olur.tabi benim görüşüm bu arada teot yapımcıları resmi site yaptılarsa kötü.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ram ile fazla bagıntısı yok client 'de bulunan açıktan yararlanarak yapılmış bir olaydır. Bulunan acıktan player 'in admin modda gorunmesini saglıyor ve sonrada istedigini yapabiliyor benim düşüncem bence biraz Assembly iyi bilen arkadaşlar programı iyice incelese (client 'i buldugu anı) bence %90 programı engellemiş olurlar tabiki böyle bir durum gerçekleşip forumlara yazmamakta olmaz dimi :-?[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Armi_, 27 Mayıs 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
-Loe-, 27 Mayıs 2005 07:30 tarihinde demiş ki:
vendorbuydupe fixlemek çok kolay vendorhack'in fixii ise her yerde var .

Onları herkez biliyor vendorbuy menuleri deiştirilerek oluyor ama teot sadece dupe yapmıyor kendine atak flnda verdirebiliyorsun her versiyonunda ayrı ozellikler var ve şimdi yenisi geliyormuş ve çantada dupe yapabilcekmiş ( mişşşş..... )
ayrıca biri demişki NBl Forumlarında teotu yapan yazı yazmış diyor buna yarıldım Teot ruslar tarafından yapıldı turkler yapmadı adam gelip Nebula forumlarinami yazcak :D :D

Gelip Nebula Forumlarına Yazmamıs Zaten Adamlar Baska Bir Sitede COPY - PASTE yapmışlar anlıyorsun dimi ? C/P yapmışlar Unutma Bu Terimi Cok Kullanırsın Bilgisayar Kullanıyorsan C/P[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında
" Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...