Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 en gb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt o yüzden öle :)

o yukarda verilen serverstatus linkinden, her çarşamba bakım olduğu için takip edebilirsin.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 08 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sagolun artık US den EU ya geçtim bende hayırlısıyla :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
said:
ratrex, 08 Haziran 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Aklıma geldi de eskiden bakımı cuma yaparlardı neden carsamba ya cevirdiler bilen varmı

cuma millet sabahlıyodu cart diye kesiliyodu oyun şimdi daha saglikli oldu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bendede acılmıo site...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
17 gun bakım yaptık dan sonra ustune para alacak deyildi ya

umarım bunada bi 17 gun bakım yapmaya niyetli deyil dir

[Bu mesaj ratrex tarafından 08 Haziran 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım.

Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
The weekly maintenance will begin two hours earlier this week, at 3:00 AM, due to the implementation of the 1.5.0 patch. The maintenance will end at 11:00 AM (Paris Time, UTC/GMT+2) as normal.

Hatalıyım özür dilerim, 3.00 ile 11.00 ı birleştirip 13.00 diye hatırladım (Paris time ama :D).

Serverların 12de açılması gerekirdi, doğru. :) Olsun SOE gibi 10-20 saatlik gecikmeler yok en azından. Teknik olarak ben Blizzard'dan çok memnunum, en azından SOEden iyiler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
abi sakın SOE konusunu açma ya![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
Sürenin biraz daha uzayacağını 12'ye 10 kala gibi bomba bir saatte haber vermişlerdi forumlarda. Şu an siteye ulaşamıyorum ama açılacak yakın zamanda inşallah =)

Yeni patch hepimize (özellikle warlock'lara ;) ) hayırlı olsun.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Mesaj tarihi:
O da ayrı bi hikaye zaten. Warlocklara her patchde çok büyük değişiklikler geliyor. Ya da bize öyle geliyor, en azından listeleri çok kalabalık. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
said:
DA2019, 08 Haziran 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım.

Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :)

abi uyusturucu gibi ya ellerim titriyo oynayamadıım icin offf oynamam lasım her saniye bir saat gibi:'(
Mesaj tarihi:
said:
ratrex, 08 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
ben anlamadım neden ozellikle warlock dedi arkadas kacırdıgım bisey mi var

Dur patch note u yapıştırıyım da gör ne demek istiyor. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

• Yeni Oluştur...