Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 en gb

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

evt o yüzden öle :)

o yukarda verilen serverstatus linkinden, her çarşamba bakım olduğu için takip edebilirsin.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 08 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sagolun artık US den EU ya geçtim bende hayırlısıyla :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

bendede acılmıo site...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım.

Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

The weekly maintenance will begin two hours earlier this week, at 3:00 AM, due to the implementation of the 1.5.0 patch. The maintenance will end at 11:00 AM (Paris Time, UTC/GMT+2) as normal.

Hatalıyım özür dilerim, 3.00 ile 11.00 ı birleştirip 13.00 diye hatırladım (Paris time ama :D).

Serverların 12de açılması gerekirdi, doğru. :) Olsun SOE gibi 10-20 saatlik gecikmeler yok en azından. Teknik olarak ben Blizzard'dan çok memnunum, en azından SOEden iyiler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

abi sakın SOE konusunu açma ya![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Sürenin biraz daha uzayacağını 12'ye 10 kala gibi bomba bir saatte haber vermişlerdi forumlarda. Şu an siteye ulaşamıyorum ama açılacak yakın zamanda inşallah =)

Yeni patch hepimize (özellikle warlock'lara ;) ) hayırlı olsun.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

O da ayrı bi hikaye zaten. Warlocklara her patchde çok büyük değişiklikler geliyor. Ya da bize öyle geliyor, en azından listeleri çok kalabalık. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 08 Haziran 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım.

Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :)

abi uyusturucu gibi ya ellerim titriyo oynayamadıım icin offf oynamam lasım her saniye bir saat gibi:'(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ratrex, 08 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
ben anlamadım neden ozellikle warlock dedi arkadas kacırdıgım bisey mi var

Dur patch note u yapıştırıyım da gör ne demek istiyor. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...