ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 daha yeni mi acc. actın hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evt o yüzden öle :) o yukarda verilen serverstatus linkinden, her çarşamba bakım olduğu için takip edebilirsin.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 08 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aklıma geldi de eskiden bakımı cuma yaparlardı neden carsamba ya cevirdiler bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sagolun artık US den EU ya geçtim bende hayırlısıyla :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: ratrex, 08 Haziran 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Aklıma geldi de eskiden bakımı cuma yaparlardı neden carsamba ya cevirdiler bilen varmı cuma millet sabahlıyodu cart diye kesiliyodu oyun şimdi daha saglikli oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Alah alah. Ben hala siteyi açamıyorum. Çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 açılmıyor bende de.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 anlasılan simdi coktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bendede acılmıo site...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bravo blizzard 7 saatte bi bakım yapamadın ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bakım umrumda deyil server acılsa iyidir o kadar yama icin ugrastırdı deyse iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Battle.net 'de bir keresinde 17 gün bakım yapılmıştı. Üyelerin o ay ödedikleri miktarlar geri hesaplarına aktarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 17 gun bakım yaptık dan sonra ustune para alacak deyildi ya umarım bunada bi 17 gun bakım yapmaya niyetli deyil dir [Bu mesaj ratrex tarafından 08 Haziran 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 haha 17 gün ne ya :) wowda olsa iç savaş çıkarır millet avarelikten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gerçekten teşekkür ederim vomito'nun verdigi adresten indirdim ve oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iç savas cıksa iyi hordesi alliancesi birlesir bilizzart ın merkez binasını basap ele gecirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım. Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 su ara siteye giremiyorum dedigin dogru ise 30 dk sonra acılmaya baslaması lazım yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 The weekly maintenance will begin two hours earlier this week, at 3:00 AM, due to the implementation of the 1.5.0 patch. The maintenance will end at 11:00 AM (Paris Time, UTC/GMT+2) as normal. Hatalıyım özür dilerim, 3.00 ile 11.00 ı birleştirip 13.00 diye hatırladım (Paris time ama :D). Serverların 12de açılması gerekirdi, doğru. :) Olsun SOE gibi 10-20 saatlik gecikmeler yok en azından. Teknik olarak ben Blizzard'dan çok memnunum, en azından SOEden iyiler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi sakın SOE konusunu açma ya![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sürenin biraz daha uzayacağını 12'ye 10 kala gibi bomba bir saatte haber vermişlerdi forumlarda. Şu an siteye ulaşamıyorum ama açılacak yakın zamanda inşallah =) Yeni patch hepimize (özellikle warlock'lara ;) ) hayırlı olsun.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 O da ayrı bi hikaye zaten. Warlocklara her patchde çok büyük değişiklikler geliyor. Ya da bize öyle geliyor, en azından listeleri çok kalabalık. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben anlamadım neden ozellikle warlock dedi arkadas kacırdıgım bisey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: DA2019, 08 Haziran 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Normal şartlarda serverların bizim saatimizle 14.00da açılması lazım. Sitede blizzard, patch yüklendiği için bakımın uzun tutulacağını iletmişti. Rahat olun ya. :) abi uyusturucu gibi ya ellerim titriyo oynayamadıım icin offf oynamam lasım her saniye bir saat gibi:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: ratrex, 08 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki: ben anlamadım neden ozellikle warlock dedi arkadas kacırdıgım bisey mi var Dur patch note u yapıştırıyım da gör ne demek istiyor. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar