DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 efendim ne demek ben teşekkür ederim /bow http://www.letterjames.de/images/preview/072/pv_95762728331095f4990116748382a4c847c45c2.jpg[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 süper iniyor vomito'nun verdiği adresten, ilaç gibi geldi. :)[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lol resim guzelmis bu arada saollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 site refused to accept connection kardeşler nedir bu bi açıklayın. ben indiremiyorum o siteden. kayıt mı olmak gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Download acceleratorden kaynaklanıyomuş. kapattım firefox kendi indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://exi.wutallan.net/wow/WoW-1.4.2.4375-to-1.5.0-enGB-patch.exe ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/WoW-1.4.2.4375-to-1.5.0-enGB-patch.exe http://www.letterjames.de/images/preview/072/pv_95762728331095f4990116748382a4c847c45c2.jpg :)[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kahramanımız! /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende btorrenttan basladım dırekt official downloader ile su anda 40-50kb... gidior[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 download bittide şimdi hata veriyo patchi kurmaya çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vomito'nun ki mi?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hayır blizzard donwloader kullandım bitti ve 2 kere hata verdi bida deniyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kiminki ne hata verio?[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Vomito nun ki süper indirsene ordan 10 dakkada %60 daim inşallah bu da hata vermez[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok ben indirdim hata vermiyo ama serverdan down dogal olarak blizard ! ya 6 saat pach indirmekle uraşsanda server down olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 try reinstalling game falan diyo uğraşılırmı şimdi reinstalla ya.bide vomito'nunkini deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim ki bitmek uzere umarım hata vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vomitonun ki hatasız bende ama nedense server list te serverlar cıkmıo biraz bekliom bare...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben de indirdim ama benimkisi bir saate yakın sürdü. İlk başta bende de zırt pırt hata verdi. Sonra kapayıp yeniden açtım düzeldi. Serverları ben de down olarak görüyorum. Sitesi de çökmüş durumda. Ne zaman açılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 daha serverlar acılmamıstır oyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vemito baba büyüksün[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben siteyi actım cokmemis de su ara tum sunucular bakımda gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm interface files are corrupt filan diyor bu. restart attım bilgisayara, hala aynı. nedir? hah, interface klasöründe glueXML mi ne, bi klasör vardı. açtım baktım içine, accountlogin diye bi dosya vardı. sildim, açıldı wow.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Haziran 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Maintenance Downtime Extended 08/06/2005 Due to unexpected complications while applying the latest patch, the maintenance downtime will be extended today. We will be updating this announcement as soon as we have information regarding when the realms will be available again. We thank you for your patience and understanding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ adresinden server ların acılıp acılmadıgını gore bilirsiniz(bilmeyenler icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben daha karkater yaratmadım yanlız eu da o yüzden suggest realm listesi flan bos bakım da oldugu icindir dimi?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar