supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 blizzard downloader bnde "this download is not authorized bt the tracker" diye bi hata werip dl yapmami saglamiyor. bi fikri olan war mi, yada indirebilecegim site bilen?[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yav 1.5 eu çıktımı yoksa sadece us içinmi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 zaten blizard ın pach çıkarması demek 1 hafta bunalım demek bıktım artık ya pach çıkarır indiremessin indirsen bug dan oyun oynuyamassın üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 banada aynını dio nolur yardım![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sürekli tiklamak gerek, işkence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 neye tıklamak?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 error mesaj çıkınca tamam diyosun devam ediyo bi süre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende de verdi onu sürekli ama download devam ediyor durmadı? hatta baktım o hatayı verince okay lemedim bıraktım öle baya bi indiremişti en son baktıgımda devam ediyodu.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yani hatayi werdiginde tamam a basmassak da devam ediyo mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet etti bende ama su en evde olamdıgımdan göremiyorum da ben bıraktıgımda devam ediyordu.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 baska bi siteden indirsek?neresi var bildiğiniz?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi ölsen bitmez bu yav[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Anladığım kadarıyla sadece serverdan bağlanıyor. Kullanıcalara bağlanmıyor. Bu yüzden bu hatayı veriyor. Connection İnfoya bastığında kimse kullanıcı görümüyorsa henüz kimse indirmediği için bu yüzdende paylaşan kimse olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nolcak şimd i bunumu bekliyicez akşama kadar anca iner anlamıyorumki neden bliard sitesine koymuyo link böyle tıkalsan 15 dakada indirsek yüklesek mutlu olsak ilaha insanların saçını başınımı yolduracaz şerefsizler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Henuz bir site veya ftpde bulamadim ama cesitli sharing programlarini deneyebilirsiniz 1.4.2.4375 diye aratip, ben suan Dc++'dan cekiyorum mesela.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Cooldragon, 08 Haziran 2005 09:54 tarihinde demiş ki: Anladığım kadarıyla sadece serverdan bağlanıyor. Kullanıcalara bağlanmıyor. Bu yüzden bu hatayı veriyor. Connection İnfoya bastığında kimse kullanıcı görümüyorsa henüz kimse indirmediği için bu yüzdende paylaşan kimse olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir. nasıl?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 upload isterik![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hangi sitede bu ya![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lutfen yardım off delircem :'( daha %3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesajlari tam okursaniz bir site veya ftpde bulamadim henuz yazdigim da gorulur zaten.. Dc++'dan cektim, bir sharing programi, birazdan da uploadina basliyorum kendi hostuma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oh baggio, iyi oldu bu dc dediğin. bulduğum tek adam 28.8kb diyordu ama 20 ile inidiriyor şimdi maşallah :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 pff sırf bunun için dc yükleyemem şimdi. kasıcak artık 1 saat tık tık tık tık şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tamam demiyelimmi şimdi hata verdiği zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Sailor, 08 Haziran 2005 11:05 tarihinde demiş ki: oh baggio, iyi oldu bu dc dediğin. bulduğum tek adam 28.8kb diyordu ama 20 ile inidiriyor şimdi maşallah :) nasıl yüklüosunuz ya???[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 indire bilen(tabi indiren sanslı biri varsa) baba yiğit arkadaslardan biri bir siteye atsında bizde indirelim deli olmaya basladım her dk bi hata veriyor indirmiyorda %25 de dondu kaldı. indire bilen varsa munkunse bi siteye postalasında geri kalanlarda indirebilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar