Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 en gb

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

blizzard downloader bnde "this download is not authorized bt the tracker" diye bi hata werip dl yapmami saglamiyor. bi fikri olan war mi, yada indirebilecegim site bilen?[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

yav 1.5 eu çıktımı yoksa sadece us içinmi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

banada aynını dio nolur yardım![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

neye tıklamak?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

bende de verdi onu sürekli ama download devam ediyor durmadı? hatta baktım o hatayı verince okay lemedim bıraktım öle baya bi indiremişti en son baktıgımda devam ediyodu.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

baska bi siteden indirsek?neresi var bildiğiniz?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cooldragon, 08 Haziran 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
Anladığım kadarıyla sadece serverdan bağlanıyor. Kullanıcalara bağlanmıyor. Bu yüzden bu hatayı veriyor. Connection İnfoya bastığında kimse kullanıcı görümüyorsa henüz kimse indirmediği için bu yüzdende paylaşan kimse olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir.

nasıl?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

hangi sitede bu ya![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 08 Haziran 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
oh baggio, iyi oldu bu dc dediğin. bulduğum tek adam 28.8kb diyordu ama 20 ile inidiriyor şimdi maşallah :)

nasıl yüklüosunuz ya???[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...