copperelf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1) healingim 270 de tıkandı. magewave bandajlar griye dondu. if de healerda quest vermiyor. ah'dan kitap falanmı almak lazım yoksa bir npc questmi veriyor? 2) leatherworkingi hinterlandde 250 ye kadar getirdim. ama ordaki trainer 250 nin üstü için bişi öğretmiyor. bu durumda ben örneğin 290 skill puani isteyen bir itemi kimden öğrenecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cap 300 tradeskillerle, cap 300 de değilse questini yapman lazım, horde un ki hammerfall (arathi) da questi yapınca yeni bandaj türleri açılıyor, train ediyorsun falan LW de de artisan lw npc bulman lazım.horde un ki feralas daydı sanırım. alliance mekanlarına thottbot.com dan bakabilirsin yazar orada.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 theramore adasında keepin içinde bi npc var Doctor Gustaf VanHowzen isminde, runecloth ve heavy runecloth bandajı o öğretiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 250'den sonra AH'den recipe alman gerekiyo. ya da mob'lardan cikarman lazim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arathi'de, Hammerfall içinde, artisan questini yaptığınız eleman heavy magewave'i öğretiyor. Ben heavy ile 300ledim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arathi den south shore zone a geçer geçmez üstteki kalenın ardından dier zone kadar yürü orası aeri peak. orada artisian traineri bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar benim human mage charım var meslek olarak herbalism-alchemy , secondary ede first-aid aldım bunlar iyimi? Ve secondary e ne alabilirim başka pvp de + getirmesi için? Healing secmedim kotu mu etmisim die düşünüyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok .belki cooking den gelen az bi buff var kullanılabilir ama cooking bana hitap etmediği için almadım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar