s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: s_q_u_a_l_L, 08 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: valla çok agır konuştun kaç kilo acaba:D AzUhAhAAAaaAaAaAAa 10 LOL sen kendinle karışturdın beni herhalde ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sevgi yumağı oluşturalım.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 squall benimn çok uzun süredir arkadaşım zeka yaşının sipariş verirmiş gibi arkadaş isteyen birinden kat kat büyük olduğuna eminim[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: _Eddie_, 08 Haziran 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Git zeka testi yaptır.+ kimseden bu sekilde sen bişi alamassın.Senin amacın farklı.Marlon senin 100 katındır be adam ol once ondan sonra bişiler iste. ne yaptim ben be diyorumki lutfen geyik yapmayin devam ediyor agir konusucam diyorum devam ediyor sonunda ben haksiz cikiyorum.[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
_Eddie_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sana ne dedıler bu sekilde arkadas bulamazsın.Maddi ve manevi destek verebılecek arkadas dıosun.Seni tanıyormuyuz yada tanıyorlarmı.Oyunda arkadas edıneceksın ondan sonra su ihtiyaclarım var dıceksın yada karsı taraf sana dıcek bana su lazım karsılıklı bişiler yapacaksınız.Kımse oyuna basladıgında bir suru item ve para ıle baslamadı herkes kasarak yaptı.Dupe yapanlarda banlandı ve banlanmaya devam edıyor.Senın actıgın konudann 10 larca acıldı ve millet bıktı anladın mı?[signature][hline]Nick : :Eddie: LvL : 4x Server : Diez Clan : New_Order Class : Rogue
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 konuşan insan 1 deil 2 deil bi sürü kişi var burda suçlu sen çıkıosan vardır bi hikmeti[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Öne çıkan mesajlar