MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hehe Anet News grubunda gördümkoyiyim neşelensin dedim etraf (:[hline]Freeware.WeB.TrIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 TT Genel müdürürnü resimi NTV deki programdan almışlar öle yapılmış.Bilmeyenler için[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 haha güzel olmuş :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yakaladım,yetistim,hayıııırrrrrrrrrrrrr *!Elinden kaçırır*:([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evini bi bulsam offf be negüzel olur... Toplanıp gideriz:) kablonetin acısını çıkarırız[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Güzel olmuş ama kablonet adamın suçu değil[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ehe iyide bu yurt dısı sorunun TT ile pek bi ilgisi yok biliosunuz dimi. yani adamında pek bi sucu yok bence.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 süper.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ya bi ara 9 haziranda duzeltilecegi soleniyodu ama solentiymis harbi :( nese bilen var mı bu konuda su zmnda sole olcak felan die cok ii olur walla ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Biraz düzeldi gibi ama bilmiyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aslında şu anda Telekom'un sitesindeki basın açıklamasına bakarsanız, sorunun geçmiş olduğunun belirtildiğini görürsünüz.(Cümle yamuk oldu sanırım)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 19 June 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 620 mbitlik ynei ahat açtılar[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar