KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 combo lar ban sebebi degildir diye kocaman bi anons vardı forumda bilmem hatırlarmsınız![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: KingMadboy, 03 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: combo lar ban sebebi degildir diye kocaman bi anons vardı forumda bilmem hatırlarmsınız! hangi forumdan bahsediyorsun,forum kapanmamıshmıydı? Ben bu soyledigimi yaklasık iki hafta once duydum..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Combo olmazsa Assassin olmaz ki..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bende isterem combo banada yollayın Pm den :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Topic iptal olsa keşke.. Bi de boşu boşuna macro usage dan ban yiyeceksiniz...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi ban diyosunuz bi ban değil diyosunuz :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Macro çok farklı şey, combo yapmak çok farklı şey... MAcro programla oluyor.. Ama zr+skill yaptığın zaman combo oluyor. Combo yasak değil ------------ Macro yasak.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Murtaza, 03 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Topic iptal olsa keşke.. Bi de boşu boşuna macro usage dan ban yiyeceksiniz... Sus sus ezik warrior :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ok :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Grry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Şöyle tek attackta 4 r, 4 skill kullansam daha ne isterim be ----------------
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Grrry, 03 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Şöyle tek attackta 4 r, 4 skill kullansam daha ne isterim be ---------------- GM olup kendine boss yapmak sorada kesmek istersin.... Bilemedin GM olunca God Mode yapıp önüne geleni kesmek istersin... Valla insan bu ne isteyeceği belli olmmuyo[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kaksi cim be bi gelsene şu an arenadayım :D hani eziğim ya :) beni de aradan çıkarıver :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Aip edion seni bi ara yakalarım alırım ifadeini... Hatırlamıyosun galeba :D Az daha alıyodun beni diodun ve dandik itemlerim vardı :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gel gel çekinme :) Bak nasıl tırıs kokusu buralara kadar geldi :D Bi ara alırız ifadeni demekle olmuyo :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Murtaza, 03 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: gel gel çekinme :) Bak nasıl tırıs kokusu buralara kadar geldi :D Bi ara alırız ifadeni demekle olmuyo :) Olm cafede boş makina yok, server da takılıyom sen onu bırakta şuraya baghk kendi yazdıımı okuyup okuyup gülüom :D http://forum.paticik.com/view.php?id=121157[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *İTİNAYLA KONU DEĞİŞTİRİLİR*[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Murtaza, 03 Haziran 2005 14:21 tarihinde demiş ki: *İTİNAYLA KONU DEĞİŞTİRİLİR* *!GAZ*[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ee anlayana ;)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Grry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kaksi +8 IB satim sana.. ----------------
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yok anam +7 Buldum, ayrıca +8 leri silebilirler bu sebepledir ki şimdilik kalsın :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Grry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Sen bilin valla Ib aradığnı yazmışın pazar alanınada yabancıya gitmesin dedim..:) ------------------------------------
aytunc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 macrodur başka bir açıklaması yok ki ben beramusdan levl 60 lık nickim Vyscool
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 diggel.. ve dier unique memberlarının çoğu hem düper hem macro kullanıolar hemde np transferi yapıolar... bi yerden bilmiom sadece öle
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya orcların hepsinde Dupe de var NP transfer de Makro da var. Hatta ben bunu abartıp GM falan destekli olduğunu bile iddia edebilirim. Edit: Ya şimdi hepsi diyerek bi genelleme yaptım. Yapmayanlar zıplamasın bi zahmet. [signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] [Bu mesaj KaKsi tarafından 03 Haziran 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar