Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hötal grubunun 2. alak şarkısı son yaptıkları cd den alınmıştır sound check için değişiklik olmuş olabilir sound check kayıtlarını dinleme fırsatım olmadı http://rapidshare.de/files/2201215/Problem_-_Torn.mp3.html[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi kesinlikle süper olmuş, harika olmuş, iyilerdi biliyodum da bu kadar olcağını bilmiyodum. kusura bakma da redall yani sizin parça nasıl birinci seçildi çözemedim[signature][hline]Your Ad Here!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 serefsizim ki natalie imburglia nın söylediğinden daha cok beğendim[signature][hline]Your Ad Here!
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi redall ın çaldığı yerde benim kulak direk kesiyo diğer enstrümanları sadece bateri dinliyorum ben[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eheh :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 vokalin ses tonu oldukca hos.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 indiriyorum simdi de hötal?[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hötal=Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi Nerde diye sorarsan da Ankara'da :)[signature][hline]Your Ad Here!
Numb Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 *!dinler ve geleceğe umutla bakar.*[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Numb Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 TEbriks.. gözlerinden öpüyorum yapan arkadaşların. :-) gerçekten çok güzel.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 06 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu yarışmanın websitesi var mı?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mükemmel yalnız, tebrik etmek lazım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://www.soundcheckyarisma.com[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gerçekten harika olmuş , 1. olan grubun toxicity coverınıda dinledim pehh bilemiyorum bu çok daha kaliteli olmuş kanımca..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gerçekten mukemmel...sakın bu yarışmanın sonucunu kendinize olçu olarak almayın arkadaşlar yolunuza devam etmelisiniz... birinci olan grubuda dinledim burda kimseyi rencide etmek istemiorum ama gerçekten kotu yani... keşke o yarışmada yanınızda olsaydımda....neyse başarılı olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık :P yerim ben bunu[signature][hline] Souls from the dark seduction
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mükemmel bence de, sivascity nası birinci olmuş anlamadım, bi davul var gerisi pek iyi değil. edit: Bu arada denildiği gibi bu demo kaydı. Belki canlı olarak bu kadar iyi çalamamışlardır. [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Haziran 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 (edit yerine quote :() [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Haziran 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çalamama değilde angelfire in dediğine göre performansta ufak bir iki aksilik cıkmışta, öyle büyük etkileyecek bi şey olduğunu sanmıyorum, çünkü o grubun büyük counluğu senelerdir müzikle uğraşan adamlar[signature][hline]Your Ad Here!
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] [spo1=Body Building Hakkında Herşey]www.gym-world.cjb.net[/spo]Ben gülüomuyum LAN!
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi bunlar direk olayı bitirmişler birincilikten fazlasını hakediyolar bile denebilir yani eh[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çok güzel bencede.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Harbi süper cover yapmışlar, tebrik etmek lzm. ps:ayrıca bugün dreamtv'de izledim yarışmayı hötal 2.lik kazanınca normal karşıladı kızlar fln ama birinci seçilen okuldan bi oğlan vardı yerlere yattı fln allaım nası uyuz oldum sanki politzer aldı..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Evet Arkadaşlar 1.ödülünü aldım ama şunu itiraf edeyimki Ben o gün ödül alacağımızı bile düşünmüyordum çünki bizim grup ta NÜANS anlayışı yoktu bir çok grupta bunu gördüm ben 9 yıldır girdiğim tüm gruplarda bir nüans birliği yakalıyamadım yakalıyan arkadaşları kıskanmaktan başka birşey yapamadım Umuyorumki birgün benimde karşıma şöyle babalar gibi bi grup çıkarda inletirim o zaman Neyse çok tebrik ediyorum tek kelime ile mükemmel...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Son birşey eklemek istiyorum kayıt gerçekten çok iyi yanlız trampet tonuyla Klasik gitar lar birbirine karışıyor chaos yaratıyor gerisi çok güzel[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Draven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 vokalist harika. aksan maksan super. turk oldugunu hayatta bilmesdim soylemeseniz. o vokalist baya yerlere gelicek.
Öne çıkan mesajlar