sertur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yüzüklerin efendisini izliyorum. İnsanlar orklar minas tirith önünde kapışıyolar filan. Orcların kiyafeti full set armor of destruction gibi geldi gözüme. Aragornda warrior shell giyinmişti. Botlara, helmetlere kafa yordum durduk yerde. Şu oyuna ara vermem lazım galiba... :D[signature][hline]Name : Serdarrr Lvl : 60 Class :Paladin (Priest master) Race :El-Morad Clan :ßlack Server:Xig
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ARk bize geldi. Baggetleri versene diyeceğime daggerları versene diyorum :S[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gül gül bi hal olduk halamgiller teyzemgiller geldi onlarda gülüyor bu hadiseye. hay allahım tutamıyorum resmen kendimi gülüyorum sürekli. nede olsa insan formunda yaşıyoruz dimi?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :) ya ben arkadaşla gidiyordum koşmaya başladım bi baktım bagırıyo ne o lan swift mi attın kendine beklesene[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Puaaaaaaaaaaa :) :) :) Beyler çok iyisiniz yaw :))))) Gerçekten içimize dışımıza her yere işledi bu oyun, nasıl kurtulucaz veya kurtulucakmıyız bilmiyorum ama böyle geyikleri sürekli paylaşın... Harbi komik oluyor :) Ayrıca bu oyun bence Yüzüklerin Efendisinden esinlenilerek yapılmış... O kadar çok şeyi benziyorki başka ihtimal düşünemiyorum...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 59
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bu knıghtda Binek olsa daha güzel olurdu bence....
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya birazda WoW dan ozentilik war sanki dicem bole blizzard spelli fln ilk basladiimda benzettim biraz[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 wow ko dan sonra cıktı[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nasıl ama frododa bile +8 sword var[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 uyurken büyük bir şangırtıyla uyandık aklıma ilk gelen karuslar bizim evi bastı sandım.ve karşı komuşumuz sabri abiyi koşarken çizgili pijamasını karanlıkta chitin sandım oğlunuda roque::: meğer araba dükkana girmiş...oyun rüyalarıma giriyor abi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 frodo shard lamış kılıcını..orklar yaklaşınca yanıyor..+8 e kadar failsiz upgrade etmiş :D
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tabi 2 bus 1 trina :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eheh..legolas ın ki de Iron Bow heralde :D
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 totamic bow dur o...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :D +7 /70 geçen bende gördu yalvardı yarım saat abi ver şunuda azcık np kasayım diye bende verdim sevinsin gariban[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=New_0rder [Bu mesaj Hoodstar tarafından 08 Haziran 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eheh..o zmn gandalf amcam da elemental kullanıo :D
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Karanlıklar lordunun yüzüğünün özellikleri : Magic Power Bonus: 175 HP Bonus: 175 Str Bonus: 175 Dex Bonus:175 İnt Bonus: 175 Bonus Bonus: 1175 :P :D :D :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 59
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: SnAke_15, 08 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: ya bu knıghtda Binek olsa daha güzel olurdu bence.... KE`de El Morad Lara "At", Karus'lulara da "Warg" Geleceği söyleniyor. Bakalım bizim serverlarda olacakmı...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Öne çıkan mesajlar