Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin efendisini izlerken...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yüzüklerin efendisini izliyorum. İnsanlar orklar minas tirith önünde kapışıyolar filan.
Orcların kiyafeti full set armor of destruction gibi geldi gözüme. Aragornda warrior shell giyinmişti. Botlara, helmetlere kafa yordum durduk yerde.
Şu oyuna ara vermem lazım galiba... :D[signature][hline]Name : Serdarrr
Lvl : 60
Class :Paladin (Priest master)
Race :El-Morad
Clan :ßlack
Server:Xig
Mesaj tarihi:
ARk bize geldi. Baggetleri versene diyeceğime daggerları versene diyorum :S[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 55++
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Server: Beramus
Mesaj tarihi:
gül gül bi hal olduk halamgiller teyzemgiller geldi onlarda gülüyor bu hadiseye. hay allahım tutamıyorum resmen kendimi gülüyorum sürekli. nede olsa insan formunda yaşıyoruz dimi?[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Puaaaaaaaaaaa :) :) :)

Beyler çok iyisiniz yaw :)))))
Gerçekten içimize dışımıza her yere işledi bu oyun, nasıl kurtulucaz veya kurtulucakmıyız bilmiyorum ama böyle geyikleri sürekli paylaşın... Harbi komik oluyor :)

Ayrıca bu oyun bence Yüzüklerin Efendisinden esinlenilerek yapılmış... O kadar çok şeyi benziyorki başka ihtimal düşünemiyorum...[signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Mage/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 59
Mesaj tarihi:
ya birazda WoW dan ozentilik war sanki dicem bole blizzard spelli fln ilk basladiimda benzettim biraz[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
uyurken büyük bir şangırtıyla uyandık aklıma ilk gelen karuslar bizim evi bastı sandım.ve karşı komuşumuz sabri abiyi koşarken çizgili pijamasını karanlıkta chitin sandım oğlunuda roque::: meğer araba dükkana girmiş...oyun rüyalarıma giriyor abi
Mesaj tarihi:
:D +7 /70 geçen bende gördu yalvardı yarım saat abi ver şunuda azcık np kasayım diye bende verdim sevinsin gariban[signature][hline]Server=Diez
Nick=hoodstar__
Clan=New_0rder

[Bu mesaj Hoodstar tarafından 08 Haziran 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Karanlıklar lordunun yüzüğünün özellikleri :

Magic Power Bonus: 175
HP Bonus: 175
Str Bonus: 175
Dex Bonus:175
İnt Bonus: 175
Bonus Bonus: 1175

:P :D :D :D[signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Mage/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 59
Mesaj tarihi:
said:
SnAke_15, 08 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
ya bu knıghtda Binek olsa daha güzel olurdu bence....

KE`de El Morad Lara "At", Karus'lulara da "Warg" Geleceği söyleniyor. Bakalım bizim serverlarda olacakmı...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.

http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
  • Yeni Oluştur...