Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almayı düşündüğüm PC..(yorum?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pci anakartla dandik bir ekran kartı mı alayım yoksa agp destekleyen bi anakartla ii bir ekran kartı mı?

ayrıca max detayda oynamak istemiyorum oyunları çok oyun kasmicam çünkü[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
valla öyle süper donanımdan anlamam ama süper mantıklı düşünürüm umarım yeterlidir seperate :P benim düşünceme göre pci-e şimdilik gereksiz, etraftan gördüğüm kadarıylan hiç söylendiği kadar büyük bi performans artışı sağlamadı.şu anda ucuza alınabilecek en iyi ekran kartı (bence) 128mblık 6600 serisinden herhangi bir kart, agp/pci-e farketmez...180+kdv dolores civarındaki fiyata göre çok iyi bir kart, eğer alma imkanım olursa bende ekleyecem makineme :) .[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Mesaj tarihi:
iyi de ben 100 dolar altı verebilirim ekran kartına,sapphire yada powercolor düşünüyorum,yada dediğim ekran kartını alıcam[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
nasil farketmez ki?
gelecekte agp kalicak mi?
adam seneye ekran kartini degistirmek isterse pci-e ekran kartini alir takar
ama simdi agp uyumlu kart alirsa ilerde anakartini da degistirmesi gerekicek
eminim 9550 kadar iyi ve o fiyatlara yakin pci-e ekran kartlari vardir bilen biri yardim eder sana

mantiki olan budur bence yamuluyosam duzeltin[signature][hline] sdf
Mesaj tarihi:
hmm o zaman 128mb asus radeon 9550 gamers edition'a bi bakman iyi olur oda 100 $ altı bi fayattı yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

• Yeni Oluştur...