swarthy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Böyle Bir CLient Versionu Duydum Türkçe Karakterleri Felan Gösteriyormuş.. Acaba Bulan Bilen Varsa Link Vereiblirmi[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Belki vardır. http://www.tanjiers.org/modules.php?name=UO_Clients[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Baktım Yok orda[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 1.0.7 olduguna emin misin 2.0.7 var 1.0.7 yi gormedim www.uobrasil.net bi bak
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bende Bilmiyorum Ama ne Bilim Bi Yerde Tavsiye Ettiler O Bakımdan[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 $ahsen ilk defa duyuyorum. alala[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende ilk defa duyoyrum keklemişler seni ama tr harf destekli client için bi font indirmen lzm arama yap bulursun heralde[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. .
Öne çıkan mesajlar