Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pathcde sorun

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ya ben patchı ındırdım.Sonra patchledım-tabi indirmeden once blizzardın oto patchınden ındırmeyıdenemıstım- neyse actım oynu 2-3 patch yaptı 2. si uzundu epey sonra bir açtımki ilk başlamış olduğum patche birdaha başladı..Yardım lutfen[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ve şu anda 14.2 olarak gozukuyor ama ındırdıgım patchde olmuyor..pff--
Wowtest klasorunu fln silin diyor.Onu sildim bir daha patchledim 0.50 e oldu patchlenmiş gozukuyor ama oyuna girmeyi denedigimde 14.2 oluyor yenıden..nappıcam yuardım lutfen?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 08 Haziran 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış patchı cekmişsin test server patchı senin cekmis oldugun.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar şunu blizzrad ın normal downloaderından indirip şöle şeylerle uraşmasanız?:) uzun muzun en saglamı budur. ben cektim şu an da mis gibi oynuyorum. uzun sürdü ama olsun[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

birde soyle bir sorun var bazi portlari acmanizi istior dl yaparken ben actigim zaman ise sorun yaratior nettte 2 de 1 gitmeye baslior?[signature][hline]Burningred LvL 55 Abyss Walker - Bartz
[b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b]
[b]Electron LvL 38 Scout - Bartz
[b]BurningLegion[b]
[b] Burningred LvL 20 Roque WoW
[b]
[b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz
Sosyal ağlarda paylaş

ben su an işteyimii bu sabah bazı kaynaklardan yeni patch in çıktıgı kulağıma geldi... hemen evi aradım.. (cepten kontorler gitti :D) dedim anne pc yi aç... mamyy said :Açtım Wow u bul.. mammy said : wow nerde yavrucum... ? Bütün iconları dene validem... (Hızlı buldu cidden hll olsun anneme:D) Girdin mi ? mammy said: girdim ee ? bak orada acc var ? aaa yaz altınada aaa yaz enter e bas ? okiş ? tamam yaptım.. restart wow yap dedi ... yaptırdım...... sonra firewall devreye girdi.. onuda çözdü... dediki tamam oğlum DL başladı oldumu ? Dedim bende = anne sen bu kadar pc yi nerden öğrendin ? Bu neki şimdi kadın bi c+ bilmiyor..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

ogle anneye can kurban[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...