Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soulbond da Neymiş Beah ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar... Mesela Party deyiz Gittik Scarlet Monestery e.. Bi Boss kestik.. içinden Epic İtem çıktı.. Hemen bir Kutucuk.. Bu item i giyerseniz soulbond fln olcak anlamında.. Mesela ben o kutucuga cancel desem ve roll de kazansam item Soulbound olmaz mı ? yada cancel dersem passed mı geçmiş olurum ? Yada bu adamlar nasıl epic çıkartığ satıyorlar.. ben hep kazanınca okey dediğim için soulbond oluyor acaba cancel desem olurmu ?[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

giydiğin zaman soulbound olur demek sanırım o.Emin değilim tam,yani satabilirsin eger baska bırsey kullanıyorsan onun yerıne[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

yok cancel dersen soulbound olmucak diye bişey yok zaten epic itemlerin çok büyük bir bölümü soulbound özelliği taşıyor.satmak için epic item bulmak çok zor yani[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 08 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Bop = Bind on Pick up (Inventory ne geldigi anda Soulbound)

Instancelarda bosslardan dusen tum Boss only droplar Bop tur.

Bop çıkıyor... saolun bu bilgi beni aydınlattı bende hep düşünüyorum nie bu maviler soulbond oluyor... bi satamadık gitti..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne demek istediğiniz anladım sağolun.. bi keresinde bir chest ten epic ring çıkmıstı... ve taktıgım gibi soulbond oldu.. kısacası Worlddrop chest veya mob lardan düşenler oluyor... saolun walla ii oldu bu bilgi..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...