Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enchanter Mesleği

Pakize

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlarrrr,

oyuna başladığımdan beri kendime göre bi meslek bulamadım.Alchemy alayım dedim.Çiçeklerle böceklerle uğraşmak istemedim.Miner seçeyim dedim ayy oda dağlarda tepelerde miner aramak onu bırak üstümüz başımız boşa pislenecek oda çok uğraştıracaktı.Derici olayım dedim ben hayvanların derilerini kesmeye kıyamadım.. terzicilikte bana göreee değil..

en iyisi enchanter olmak kaldı geriye en mantıklısı bu gibi geliyor fakat bunun hakkındada pek bir bilgim yok açıkcası skill'i daha kolay nasıl geliştire bilirim ve yanına hangi ek mesleği almak daha mantıklı olabilir? yardımcı olabilirseniz çok sevirimmm.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni acilan bir server a girmeyi dusunmuyorsan kesinlikle enchanting sana para kaybettircektir garanti ediyorum.
ama sole yapabilirsin ben rogue umda bole yapmistim ve paraya yeni isimler takmıstım. enchanting/mining. quest rewardleri,dusen gereksiz yesiller [of whale,gorilla,essek] disenchant ederek bunları AH de satmak,ayni sekilde miningle cikardigin materyalleri AH de satmak. level 60 da enchanti birakarak miningn yanına engineering almak. level 30 da 60g param vardı :) ozellikle copperları AH de satmanı tavsiye ederim alt levelerların göz bebegidir bizim serverda stackleri cogunlukla 1g den satıyordum.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben BL'de başladımda ayyy zaten kararsızın tekiyim iyice insanı şüphede bırakıyorsunuz yaniiiiiiiii........

iyi bişimi sizce yapsam mı ? yapmasam mı?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

Enchanting çok para getirir, ileri seviyelerde tabi ki.
Ama, warlock veya paladin olmayacaksanız, enchanter olmayın diyorum ben, mountunuzu alamayacaksınız sonra; çünkü enchanting bulduğunuz her yeşil eşyayı disenchant yapmanızı gerektiriyor, yoksa levelinize yetişemeyen skill orda kalıyor, para da getiremiyor.
Tailoring+enchanting alırsanız enchanter malzemesi sağlamış olursunuz, 2 kaynağınız olur, tailoringden yaptıklarınızı disenchant yaparsınız, bagler iyi satılırlar.
Enchanting alacaksanız yanında tailoring de alın. Eğer yüksek seviyedeyseniz enchanting daha kolay olacaktır, gidin bir kaç dm run yapın, bolca item çıkacaktır, linen wool vs çıkacaktır linen-woolu tailoringde, yeşil/mavi itemleri de enchantingde kullanırsınız...[signature][hline]w.k.a "FIRTINA1"
Ultimatr'ye ilk üye olduğumda lamerdim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...