Pakize Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 merhaba arkadaşlarrrr, oyuna başladığımdan beri kendime göre bi meslek bulamadım.Alchemy alayım dedim.Çiçeklerle böceklerle uğraşmak istemedim.Miner seçeyim dedim ayy oda dağlarda tepelerde miner aramak onu bırak üstümüz başımız boşa pislenecek oda çok uğraştıracaktı.Derici olayım dedim ben hayvanların derilerini kesmeye kıyamadım.. terzicilikte bana göreee değil.. en iyisi enchanter olmak kaldı geriye en mantıklısı bu gibi geliyor fakat bunun hakkındada pek bir bilgim yok açıkcası skill'i daha kolay nasıl geliştire bilirim ve yanına hangi ek mesleği almak daha mantıklı olabilir? yardımcı olabilirseniz çok sevirimmm.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 -"en iyisi enchanter olmak" -"enchanter olmak = fakir olmak" :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ench Tailor Olabilir Yapar Yapar Disench Edersin Baya Skill Alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yeni acilan bir server a girmeyi dusunmuyorsan kesinlikle enchanting sana para kaybettircektir garanti ediyorum. ama sole yapabilirsin ben rogue umda bole yapmistim ve paraya yeni isimler takmıstım. enchanting/mining. quest rewardleri,dusen gereksiz yesiller [of whale,gorilla,essek] disenchant ederek bunları AH de satmak,ayni sekilde miningle cikardigin materyalleri AH de satmak. level 60 da enchanti birakarak miningn yanına engineering almak. level 30 da 60g param vardı :) ozellikle copperları AH de satmanı tavsiye ederim alt levelerların göz bebegidir bizim serverda stackleri cogunlukla 1g den satıyordum.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu saatten sonra ah den satiş gibi bi olay yok artikin koleksiyonculuğa başlayabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yaa ben BL'de başladımda ayyy zaten kararsızın tekiyim iyice insanı şüphede bırakıyorsunuz yaniiiiiiiii........ iyi bişimi sizce yapsam mı ? yapmasam mı?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aman diyim... senden iyi skinner olur gibi duruyor en cok parada skinnerde duruyo zaten :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Enchanted çok var BL de para kazanman zor bence... Ben Tailor Skining gidiyorum genelde Heavy Leather ların 10 tanesi 1g ye gidiyor genelde..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 skinning lvl40'tan sonra para getirmez, enchanting hiçbir zaman getirmez, alchemy 300'den önce getirmez. herbalism/mining @ auction house[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Enchanting çok para getirir, ileri seviyelerde tabi ki. Ama, warlock veya paladin olmayacaksanız, enchanter olmayın diyorum ben, mountunuzu alamayacaksınız sonra; çünkü enchanting bulduğunuz her yeşil eşyayı disenchant yapmanızı gerektiriyor, yoksa levelinize yetişemeyen skill orda kalıyor, para da getiremiyor. Tailoring+enchanting alırsanız enchanter malzemesi sağlamış olursunuz, 2 kaynağınız olur, tailoringden yaptıklarınızı disenchant yaparsınız, bagler iyi satılırlar. Enchanting alacaksanız yanında tailoring de alın. Eğer yüksek seviyedeyseniz enchanting daha kolay olacaktır, gidin bir kaç dm run yapın, bolca item çıkacaktır, linen wool vs çıkacaktır linen-woolu tailoringde, yeşil/mavi itemleri de enchantingde kullanırsınız...[signature][hline]w.k.a "FIRTINA1" Ultimatr'ye ilk üye olduğumda lamerdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şahsen ben mage'ime enchanting kastım arkadaşlarımın da yardımıyla. ama göründüğü kadar çok para kazandırmayan bir meslek. pişmanım.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Disenc Enc ten daha cok kazandırıyor sanırım. Lvl 40 140 gold disenc sayesınde Skıllerımıde aldım Mountumuda aldımı. Yalnız bır avantajım vardı bır sure sadece SM yaptım.[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar