Cirit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet zar programı arıyorum online rp için.birkaç yere baktım link bozuk çıktı.yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mailini wer yazdıydık bi tane zar programi atayım oraya. bayaa bi teşekküllüydü ona gore, bence bi zar seti alıp atsan daha kolay olur ona gore :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dice Mage var güzel program.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [email protected] msn den at[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hmm axe ın prog süfer bişi ya.yalnız şeyi anlamadım.adjust total bye die bi kısım var ne işe yarıyo[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Misal 3d6+5 hesaplamak istiyorsun direk yazıyor. Modifierlar için yani.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben bi zar programı istiyorum ama karşı tarafta msnden yada bi yerden görmeli kaç attıgımı nerde var bu program[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sayısal loto ile ilgili bi$ey var olurmu :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Javayla çizittirelim iki tane Randomgenerator dice = new Randomgenerator (x); . .[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bizim hesap makinalarında vardı, random x yazıyodun 1 ile x arası rastgele bi sayı gosterirdi. Biz de bunu zar olarak kullanırdık =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 polyhedron dice, çok minik, çok eski, ama çok faydalı :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Öne çıkan mesajlar