Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zar programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet zar programı arıyorum online rp için.birkaç yere baktım link bozuk çıktı.yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
mailini wer yazdıydık bi tane zar programi atayım oraya. bayaa bi teşekküllüydü ona gore, bence bi zar seti alıp atsan daha kolay olur ona gore :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
hmm axe ın prog süfer bişi ya.yalnız şeyi anlamadım.adjust total bye die bi kısım var ne işe yarıyo[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
Misal 3d6+5 hesaplamak istiyorsun direk yazıyor. Modifierlar için yani.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bi zar programı istiyorum ama karşı tarafta msnden yada bi yerden görmeli kaç attıgımı nerde var bu program[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
Sayısal loto ile ilgili bi$ey var olurmu :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Bizim hesap makinalarında vardı, random x yazıyodun 1 ile x arası rastgele bi sayı gosterirdi. Biz de bunu zar olarak kullanırdık =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
  • Yeni Oluştur...