Jeasme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 DOTA da sorun war bilen warsa anlatsın! ya arkadaslar ben dota mapleri yukledım ark da cektı bıkac map ama oyuna gırıp create game diyince aynı ekrana donuyo.bu sorunu anlatabilecek biri warsa pls ya bıktım artık!detaylı olursa sewinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yeterli bilgi vermemişin detaylı cvp istiosun cık cık :P.. Patch yapsan düzelir herhalde..bide netten oynıcaksanız aynı download klasörüne koyun mapleri[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 patch yapman lazım[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 www.eurobattle.net/english linkinden orda sol taraftaki menüde get newest version fln bişi var ona bas[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib Kellindel - Undead Rogue/Burning Legion Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 1.18 i yükle crack'ini warcraftin içine at.[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeasme Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Saolasın dost sayende kurtuldum...Özellikle site icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar