Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 KAblonetten Adsl e geçmeyi düşünüyorum birkaç sorum olacak ADSL modem olarak neyi tavsiye edersiniz ? ( Hub lu 4 portlu ) Cnet nasıl bir markadır bilen varmı ? World of Warcraft Eu serverlarında Kablonet ile Adsl arasındaki ping farkı nasıldır ? Online oyun için iyi bir modem söylerseniz daha iyi olur teşekkürler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 CAble herzaman oyunlarda dahah iyi performans alırsın. Bende Eu wow serverlarında oynuyorum. cable'deki performansı adsl de alamazsın. Cnet iyi bir firmadır. Birçok makinada kullanıyorum. Sorunsuz bir firmadır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Zoom X5 wireless istersen X6. sorun yaşamazsın.en iyi adsl modemlerdendir kendileri...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hublı istemezsen x4, hublı istersen fistanın dediği gibi x5 oldukça iyidir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kabloda fiyatlar düştü.. hani pe kbi fark kalmadı + modem in var zaten :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zoom'a boşyere okadar para verme bence, robotics 9105'in hiçbi farkı yok zoom'lardan.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bence d-link 500 g al zoom kadar iyi hatta belki zoom dan iyidir. hemde ucuz. ki ben bunu kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar