GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 izliyoruz bakalim :) uzun bir aradan sonra tekrar anime izleme istegim vardi.ilk 3 bolumde sardi. edit: kac tane ovasi var bunun veya 14 bolumluk diziden baska ne var izlenicek. http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html burdan cektigim 14 haricinde yani daha cekmem gereken bişi varmi.boxtorrentsde 700 mblik bir ova vardi? [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 00:30 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 00:34 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 biraz hizlida olsa izledim guzelmiş. [spo]akane bizim trafik kazasi geciren kizin kardesidemi ana elemana asikti ya.bazi yerleri takip edemedim :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tabla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hooo 2006dan beri kimse yazmamış konuya, sabah başladım izlemeye ve şu saat itibariyle bitirdim 14 bölümü. kendime gelmem için bikaç gece gerekiyor heralde. Nana'dan beri böyle kendine bağlayan bir seri izlememiştim. ikinci sezona da başlayacağım ama Türkçesini bulamıyorum. bilen-duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya konu güzelde bi ana karakter bu kadar mı kötü olur ya. "onu mu seçsem bunu mu seçsem" den ibaret yeminlen hani harem fikrini kafasına soksalarmış çocukken rahatlarmış ya. school days deki elemanı bu animeye getiresim geliyo hatırladıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok ya kgne feci abi değişik sonunu falan çektiler sonra... ama yani bildiğin rage girebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ikinci sezon ile geçen animenin ilk sezonla alakası yok. hiç izlemeyin. ama ne yalan söyleyeyim beni ağlatmıştı. ardından sokağa çıktığımda gören arkadaşlar neyi var dediğinde gözlerim dolmuştu ama hiçbirşey anlatamamıştım :) eğer bu animeyi sevdiyseniz önereceğim 2 anime var; biri "Suzuka" ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha suzuka izliyen bi adam daha, seneryuz un kayip ikizini bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 diğer anime de ... "True Tears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 true tears da ne ağlaması sinirdenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Viktor said: oha suzuka izliyen bi adam daha, seneryuz un kayip ikizini bulduk suzuka güzel olm aahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaintLightning Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 onakoma banako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kaede said: true tears da ne ağlaması sinirdenmi true tears da ağladım demedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 suzuka güzeldi lan azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 suzuka iyi buda iyi bu cok iyi hatta varmı bunlar gibi öneri true tears kötü geçin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 budayi begendiysen shiva var ama pek ayni deiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 tentacle var mi tentacle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kallavi boyutta mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kaijad said: suzuka iyi buda iyi bu cok iyi hatta varmı bunlar gibi öneri true tears kötü geçin onu good ending ile kimi no iru machi a.k.a kimi no rage machi var manga kabul edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kaede said: Kaijad said: suzuka iyi buda iyi bu cok iyi hatta varmı bunlar gibi öneri true tears kötü geçin onu good ending ile kimi no iru machi a.k.a kimi no rage machi var manga kabul edersen koi kaze varmış o nasıl biliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ensest seviyosan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 suzuka iyidir ya, hep, bi ara bunu da kontrol ediyim diyodum, yine bi ara bakiyim dedim konuyu gorunce, kismet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hangimiz suzukanın ağzını yüzünü kırmak istemedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar