Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gecenin Bir Vakti Ben Neredeyım...!!!

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

sen naparsin dedin cevabini verdim.

ben son zamanlarda forumlarda olgunlasma hezeyanlari ve bunlari dogru goren buyuk bir genc grup goruyorum.

bende gencim olgunlugunu tamamlamis bir tip degilim, ama bariz anarsizme kacan seyleri destekleyen insanlar gorunce heleki bu insanlari dovmeyi helal olsun abi diyen tiperi gorunce dayanamiyorum.

heleki herkesi vurup kiran(penthe) moderator arkadasin bu tur basliklara ellesmemesini anlamiyorum. nerde bizim diger uyeleri rahatsiz edici yonlendirici, tahrik edici mesaj atmak yasaktir kurallari?

resmen burada lise cagindaki insalara okulu kirin adamlari dovun deniyor ustune birileride helal dogru diyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 08 Haziran 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettıgım olylar gecenın bırleylı degıl 3-9 gıbı oluyor adam o sıralarda okulu kıtleyıp kacıyor ve zatı ben adama gıdp ıcerı al fln da demedım adamn gorevı okula ve ıcındklre bakmak mı sadece okulun kapısnın onunde bısı olursa bakmıcakmı adam(kı bakmıyor da ve aynı adamı ılk doven bende degılm)[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal kaç yaşındasın bilmiyorum da şimdiki gençlik böyle, dağıtmak istiyor, içmek eğlenmek, belkide başına bela almak istiyor. hoş değil pek ama eğlenceli yani, hayattan zevk alıyorsun o anlarda :) gerçi bu durum benim okul değiştirmeme(daha doğrusu onlar atmadı ben değiştirdim :)) sebep oldu ama okul değiştirmemin faydalı yanlarıda oldu[signature][hline]Your Ad Here!
Sosyal ağlarda paylaş

ya problemde burada zaten anlatmaya calistigim

birini gorevini yapmadi diye dovemezsin. yada birini ne yaparsa yapsin(mevsi mudafaa yoksa(ki o bile tartismali)) dovemezsin.

buna medeneiyet deniyor polis deniyor kolluk kuvvetleri deniyor:) deniyorda deniyor:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

23 yasindayim

ama lise caglarinda oralari buralari yikmamis biriyim:)

simdiki genclik ne istiyor bilmiyorum ama adam gibi bir disiplin istedigi buyuk bir dogruluk.

benle kardesim ayni lise mezunuyuz. ve lisem her gun daha kotuye gidiyor.

basari seviyeleri dusuyor, insanlar babasinin gucune gore yasiyor, sagci solcu gibi liselerde hic olmamasi gereken seyler gelisiyor.

dingil dangalak televoleler, sokakta gorsen adam diye yuzune bakmiycagin polattir, mematidir tipler adam yerine koyulup onlarin yerine gecmek isteniyor.

bir yanda kucuk iran istanbul fatih uskudar gibi yerler kuruluyor.

her kaostan bir duzluk cikar. hatta butun buyuk dogrular kargasalardan cikmistir. ama o kargasayi olusturan elementler tarihin hic bir zamaninda turkiyedeki gibi bu kadar kotu degillerdi yada en azindan dogrularin ciktiklari bu kadar kotu degildi.

neyse ben yatiyorum artikin yeters:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

keşke yurtta kalsam bende dövsem öyle güvenliği..
ben içerde uyumuyosam ses yapar kapıları tekmeler kimse uyutmam.. (bide demir bi bi sopa fln alıcan yakındaki bi ağaçtan , tabeladan... ohhh)
bu ne ya.. eşitimmiş gibi konuşcak bide cevap vericek yada ben kapıdayken uyuycak?.. başını eğsin kapıyı açsın alıcağı 3 kuruş parayı düşünsün ondan da olur gün gelir...[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...