Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hızlı polis

kermit

Öne çıkan mesajlar

dikkatimi çekti geçen gün saat gece 00:30 felan eve dönüyorum yürüyerek cnm sıkıldı
antalyalılar bilirler bu portakal çiçeği bulvarı sampi felan var evren büfenin yeni taşındığı yer işte
orda adamın biris arabasıyla yunus polislerin motosikletine çok hızlı olmasada vurdu
bende ne olcak acaba diye uzaktan izledim
ve 5 dk geçmedi bile olay yerine 2 tane polis aracı ve 3 tane yunus daha geldi
ağzım açık kaldı
adamı araca bindirdiler götürdüler direk
acıdım adama
ha şimdi niye yazdım
o çarptığı kişi polis değilde sivil birisi olsaydı o kadar çabuk bi şekilde gelirlermiydi acaba die düşündüm
yazık adama lan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 07 Haziran 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence gelirler ya ama yurtdışındaki kadar hızlı diil tabe
2-3 ay önce bursada fsm bulvarı bilen bilir orda arkadan çarptılar bana.arabayı kontrol ettim arabadan indim tampona baktım ve böylece telefon etmeden önce bi 15 sn falan harcadım sonra direk polisi aradım bulvarda kaza oldu diye biliyoruz efendim bi ekip yolladık bile dedi ve 1 dakika geçmeden poli aracı geldi baya şaşırmıştım ama gerçekten oldu.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden lan
24:30 yazmışım oda güzel hehe
00:30 lan anlayın işte
böylede editlerim sürem dolmadan ya ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 07 Haziran 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LAN bizim oralar Portakal ciceğü MEzarlığın orda ev :D yukarı cık dümdüz auhe Bende acıdım adama

dünde kayıyoduk polisin biri geldi ingilizce gursu veren arkadşaınız varmı falan dedi koptum noluo bu polislere?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

Olayda tümüyle şans faktörü var. Yurtdışında(Amerikada) kaza geçirdik, polis bizi 2.5 saat sonra bulabildi, yağmurun altında rezil rüsva olduk. Bizi bulamadıkları yerde, otobanın şehir çıkışından 5dk uzağıydı.

Arkadaşların orada da hırsızlık oldu, polisi aradılar, hırsızlar da "Gdelim mi bir ev daha soyalım mı" diye sokağın başında düşünürlerken ekip otosu tepelerine binmiş, 10dk içinde herifleri yaka paça götürmüşlerdi.

Aynı şekilde, geçen burada yangın çıktı, Anadolu yakası Hali bize çok yakın, boş kasaları depoladıkları yer tutuştu. İşin kötüsü, Eren kağıt diye bir firma var, kullanılmış kağıtları toparlayıp geri dönüşüme gönderiyorlar, bu kasalarla yanyana deposu. Ortam kızışacak yandık derken itfaiye tam 4 araçla 3.5dk içinde buradaydı, adamlar benim otomobille gelebildiğimden hızlı geldiler Göztepeden buraya :)

Kısacası şans işi bu işler. Ya da "Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar" mı desem ehehehehe.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...