Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitarm bnmmmm

duende

Öne çıkan mesajlar

1-orda calm1yo poz verioyrum ama ilk 2 telden bisiler clarken eli govedeye koyymak cidden daha hizli calmami sagliyo
2-gecmiste elektro caldigim için yukarda rahat edemiyorum asaida gayet rahat calabiliyorum
3-gtarin sapi birazcik agir(gitari deneerken taburede oturup denedm ayakta diil aptallik iste) uyzden sapi asagi dusuyo bende dusmesin diye gtari fieldy gibi yukarda tutuyorum gtari hem daha yukarda hem dik tutmak imkansiz gibi bisi[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bende dusmesin diye gtari fieldy gibi [b]yukarda tutuyorum gtari hem daha yukarda hem dik tutmak imkansiz gibi bisi

yukarda diil dik tutuyorum yanlis yazmisim pardon[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 07 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
gtarin sapi birazcik agir

Güzel cevap vermişsin hepsine herkesin bi çalış tekniği vardır tabide,şuna biraz takıldım yani :) OMG falan demek istiyorum :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gecmiste elektro caldigim için yukarda rahat edemiyorum asaida gayet rahat calabiliyorum

ha birde;
bu biraz bass gitar galiba elektroya benzetemedimde :-) ,slap atarken anlamıyorum nasıl rahat ediyosunuz.bass'ı penayla falan çalsanız tamam dicemde.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 08 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
said:
gtarin sapi birazcik agir

Güzel cevap vermişsin hepsine herkesin bi çalış tekniği vardır tabide,şuna biraz takıldım yani :) OMG falan demek istiyorum :)

soyle oluyo gtari boynuma asip biraktgm zmn sol taraf direk asagi iniyor sapi yere degicek kadar bende ayakta calarken hem perdeye basmakla hemde onu tasimakla ugrasmamak için dik tutuyorum resme bakicak olursaniz sapinin V seklinde yapilmak için buyuk oldugunu gorursunuz buda orayi agir yapiyor

edik:benden tavsiye aldiginiz gitari bide ayakta deneyn kesnlikle[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...