Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roaaaarrrr!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sesi hergün KO login ekranında duyuyoruz değil mi arkadaşlar :) O kaslı dev orc kimdir nedir bilen var mı ?? Bir boss mudur? Saçma bir topic olduğunu biliyorum kusura bakmayın ama onca zaman gördükten sonra merak ettim doğal olarak..
Mesaj tarihi:
orcları o kadar seviomuşki bu admin girişede orc resmi koymuş orc olanada savaşta boost vermiş böle bişe :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm
LvL: 4x | 3x
Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest
Race: El Morad | El Morad
Clan:Academy | -
National Point: 1xxx | 100
Server: Ares | Ares
Mesaj tarihi:
evet savaş 5 dakkada bitsin breth basalım

* piskopat mode on *
nihoahaha :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm
Mesaj tarihi:
gecenin bi yarisi sesi acik unuttugunuzda hic hos olmadigi icin ve surekli dc/re-log durumlarinda bikkinlik getirdigi icin direkt kurtulmustum ben bu sesten...[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Mesaj tarihi:
eheh bende daha geçenlerde sound disable yaptım :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm
Mesaj tarihi:
yaw şu karusada ikide bir orc demeyin kardeşim ya ! biz orc değiliz! hep humanlar yapıyor bu söylentileri onlar çıkarıyor...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 05 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:

* piskopat mode on *
nihoahaha :-P

:)
iyide savaşı gene humanlr kazanacak ki sadece invasion daha geç başlıyacağı için savaşta daha çok zamanın olacak ve daha çok np yapacaksın
Mesaj tarihi:
Haklısın ha..Ses sonda..Klasörlerdeki tık sesi de kapalı.Zaten K2 yazısı geldiğinde direk olarak ESC ye basarım..Birden gece gece bağırır o dev orc eleman :D Tırstırır mahalleyi topluca..savaş konusunda da..heh..
Mesaj tarihi:
said:
XANTOR, 05 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:

* piskopat mode on *

iyide savaşı gene humanlr kazanacak ki sadece invasion daha geç başlıyacağı için savaşta daha çok zamanın olacak ve daha çok np yapacaksın

+ben humanım
+invasionda savaştan daha çok np alıyorum ;)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm
Mesaj tarihi:
said:
XANTOR, 05 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:

* piskopat mode on *

Bak şimdi zaten bir savaşçı düşmanı yeneceğim diye çıkar ortaya ama bazen ummadık taş baş yarabiliyo... daha 2 hafta öncesine kadar karus'la saat 19:00'daki savaşların çoğunu kaybediyodu.. Ve son iki haftadır çoğunu kazanmaya başladı.. Asla hiçbir zaman büyük konuşma... Kaybedilir de kazanılırda ama kaybettik gene...[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : 1907
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
ben o "roaaaaaarrrrrrr" yerine kedi miyavlaması koydum. Yakıştı orc yaratığa..

Koca cüssesiyle pek bi hoş miyavlıyor şerefsiz..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 06 Haziran 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
ben o "roaaaaaarrrrrrr" yerine kedi miyavlaması koydum. Yakıştı orc yaratığa..

Koca cüssesiyle pek bi hoş miyavlıyor şerefsiz..

MUHAHAHAHAHAHHA(GÜZEL)
Mesaj tarihi:
said:
hangman, 05 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
yaw şu karusada ikide bir orc demeyin kardeşim ya ! biz orc değiliz! hep humanlar yapıyor bu söylentileri onlar çıkarıyor...

sus lan allan orku :D[signature][hline]The_Other El Morad warrior
  • Yeni Oluştur...