OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bu sesi hergün KO login ekranında duyuyoruz değil mi arkadaşlar :) O kaslı dev orc kimdir nedir bilen var mı ?? Bir boss mudur? Saçma bir topic olduğunu biliyorum kusura bakmayın ama onca zaman gördükten sonra merak ettim doğal olarak..
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 orcları o kadar seviomuşki bu admin girişede orc resmi koymuş orc olanada savaşta boost vermiş böle bişe :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehuhe..Taraf tutuyo admin ya :) Orc lar gaz olup bizi kesiyolar sonra oyunda :D
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 napsın adam savaşı dengelemek için savaş 5 dakkada bitse dahamı mutlu olacaksın np siz savaş 5 dakkada gir ve bitsin
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet savaş 5 dakkada bitsin breth basalım * piskopat mode on * nihoahaha :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gecenin bi yarisi sesi acik unuttugunuzda hic hos olmadigi icin ve surekli dc/re-log durumlarinda bikkinlik getirdigi icin direkt kurtulmustum ben bu sesten...[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eheh bende daha geçenlerde sound disable yaptım :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yok sound disable yapinca da cok monoton oluyo... "roaar" dan kurtulmak yeterli.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yaw şu karusada ikide bir orc demeyin kardeşim ya ! biz orc değiliz! hep humanlar yapıyor bu söylentileri onlar çıkarıyor...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bizde human deiliz lol :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: rockncoke, 05 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: evet savaş 5 dakkada bitsin breth basalım * piskopat mode on * nihoahaha :-P :) iyide savaşı gene humanlr kazanacak ki sadece invasion daha geç başlıyacağı için savaşta daha çok zamanın olacak ve daha çok np yapacaksın
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Haklısın ha..Ses sonda..Klasörlerdeki tık sesi de kapalı.Zaten K2 yazısı geldiğinde direk olarak ESC ye basarım..Birden gece gece bağırır o dev orc eleman :D Tırstırır mahalleyi topluca..savaş konusunda da..heh..
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: XANTOR, 05 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 05 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: evet savaş 5 dakkada bitsin breth basalım * piskopat mode on * nihoahaha :-P :) iyide savaşı gene humanlr kazanacak ki sadece invasion daha geç başlıyacağı için savaşta daha çok zamanın olacak ve daha çok np yapacaksın +ben humanım +invasionda savaştan daha çok np alıyorum ;)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: XANTOR, 05 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 05 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: evet savaş 5 dakkada bitsin breth basalım * piskopat mode on * nihoahaha :-P :) iyide savaşı gene humanlr kazanacak ki sadece invasion daha geç başlıyacağı için savaşta daha çok zamanın olacak ve daha çok np yapacaksın Bak şimdi zaten bir savaşçı düşmanı yeneceğim diye çıkar ortaya ama bazen ummadık taş baş yarabiliyo... daha 2 hafta öncesine kadar karus'la saat 19:00'daki savaşların çoğunu kaybediyodu.. Ve son iki haftadır çoğunu kazanmaya başladı.. Asla hiçbir zaman büyük konuşma... Kaybedilir de kazanılırda ama kaybettik gene...[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 :) lol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben o "roaaaaaarrrrrrr" yerine kedi miyavlaması koydum. Yakıştı orc yaratığa.. Koca cüssesiyle pek bi hoş miyavlıyor şerefsiz..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: fatihkaraca, 06 Haziran 2005 09:05 tarihinde demiş ki: ben o "roaaaaaarrrrrrr" yerine kedi miyavlaması koydum. Yakıştı orc yaratığa.. Koca cüssesiyle pek bi hoş miyavlıyor şerefsiz.. MUHAHAHAHAHAHHA(GÜZEL)
zetro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: hangman, 05 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: yaw şu karusada ikide bir orc demeyin kardeşim ya ! biz orc değiliz! hep humanlar yapıyor bu söylentileri onlar çıkarıyor... sus lan allan orku :D[signature][hline]The_Other El Morad warrior
Öne çıkan mesajlar