HellHound Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 simdi farkettim... hayirli ugurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 +2.5 k sını sen yollamşın zaten :) hll[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 191 tanesini de ben:-)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: metboy, 17 June 2003 22:20 tarihinde demiş ki: +2.5 k sını sen yollamşın zaten :) hll[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler aynı şeyi ben dicektim biraz önce düşünüyodum :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hayirlisi olsun.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 raven şu tab olayı olsa artık ta deli tab yollasam siteye[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Praw siteye eklenecek o tur olaylari ben degil wastiee yonetiyo, cunku kodlayan da o :) 20 K ya ulasalim acariz tablari ama, once yeterli liriimiz olsun ama dimi :) (yollayin ekleyelim, maksat kimin ekledigi gedegil, liriklerin eklenmesi :))[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ulaşıcak tabii hehe yakında 25k da olur bu gidişle hayırlı vede uğurlu olsun[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 volfied bana 15k demiştin de hadi neyse :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o her 5k'da bi sonraki 5k'yi soyluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Abi Hellhound aramızda Pasör ve Smaçör ilişkisi var sanırım bakıorum sabah meşaj gelmiş albümlere hede hödöler eklendi diye giriyorum sözleri salliim diye bakıorum Hellhound atmış bilem. Ehueh sanırım nöbet tutuyorsun şarkı sözlerinin başında bu gidişle aşar 25k yıda ondan kafam rahat keyfim yerinde hahaayh.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 e daha ne adam ne güzel ekliyor lirikleri şu tab olayı çıksa da eklesek 10k falan ehah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hellhound lyric eklemek isteyen gençlerin önünü tıkıyor bir önlem alınması lazım nerde wasti! :p[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Şikayet etmiyorum zaten sadece hayret ediyorum o kadar. Rica ettik Wastiee den albümlerde isim yazıyor artık yeter bana o kadarı nassı olsa binlerce albüm ekleme kapasitesine sahibim sorun deil. işin komii istatistiklerim şöle user profile da "Submitted 131 lyrics and 137 albums." ehueh bunların sorumlusu sensin Hellhound :D[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tumuyle bos bi adamsam suc benim degil toplumun :P ben sistemin kurbaniyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hayırlı Olsun FRP Senaryoları Arşivi Açın Birde[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Türkçe - Ingilizce Senaryo Yollar Millet[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ripper burasi muzik forumlari ve muzik lirik sitesi, FRP bolumu ya da FRP sitesi hakkinda bir topik degil. Bu kadar konu disina ucurabilirdin yani.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Benim yanıma online bi tane admin verin ekliyim size bi 15k lirik daha =) Açıkçası adımın altında lirik işareti çıksın istiyorum ama eklediğim albüm başkası tarafından doldurulunca kararlılığım yok oluyor yani =) Yoksa ekliyim yani sabah akşam lirik sorun değil ...[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 birakin argada siz bi gickirik madalya icin ekliicekseniz 15 K ekliiceeenize, sadece katkisi olsun diye gelip 1 k ekleyen adamlar lsun cok daha iyi. Kalbimi kirdiniz valla :) Saka bir yana, ben madalya icin yapanlarin bu isi 1k lik madalyayi aldiktan sonra daa fazla ugrasacaklarina inanmiyorum. En basta cikarken bu sistem lyricz icin, kedi 5K 10K diye yapmisti.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hatta olayı dahada abartıp 1k Band info gönderen madalya alsın eheh.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar