Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaslar accountu bugun yeniden actiriyorum ve bildiginiz uzere battlegrounds lar geldi us e.. ne tur movie istersiniz? karakterim hp canavari combat rogue lvl 60 , atraksiyon seyler soylerseniz yapmaya calisirim, (stealthsiz kafagoz warrior a gir, shaman a gir falan demeyin basit onlar :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Ceti, 08 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki: arkadaslar accountu bugun yeniden actiriyorum ve bildiginiz uzere battlegrounds lar geldi us e.. ne tur movie istersiniz? karakterim hp canavari combat rogue lvl 60 , atraksiyon seyler soylerseniz yapmaya calisirim, (stealthsiz kafagoz warrior a gir, shaman a gir falan demeyin basit onlar :) ) movie içinde iki düz bi ters parante atarsan baya sık olur :D[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 denedim onu yapamiyorum anasini satiyim... female undead rogue acmak varmis :) o zaman yapardim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ceti lv 60 bir insa için oyun için fazla heyecanlısın sanki oyunu yeni almış gibi (rogue olmandan kaynaklanıo :-p ) taktir ettim ben lv 30 oldum bayar gibiyim. Movie işini hala anlamıyorum pc oyunda kasıyor bide ben movie yapmaya kalksam... hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hahaha heyecanliyim tabi :) uzun zamandir ara vermistim bir kac ara gaz yiyince arkadaslardan, hemen 5 yasindaki cocugun bakkala kosup seker almasi gibi bir heyecan kapladi icimi :)) dun aksam gordugum ruyalarda cabasi tabi :P eylenerek oynuyorum sonucta, her hangi bir hirs falan asla olmadi icimde olmazda :) 1 kere raid e gitmedim ya o sikintili insanlarin arasina girmemek icin :) herseyi solo kastim gayetde memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben de bol bol raid yapıyorum *bu sırada msj I->İ dikkat ed derim yani sıkıntılı yazmışsında garip olmuş :P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sadece i harfi varki klavyede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar