ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Beyler böle ilk bakışta kızacaksınız aratsana böle bi sürü konu var diceksiniz ama aradım baktım bana uyan yok :) Konu açtığım sphere(55i) serverına kimse giremio ... Client ten dolayı deil her şeyi denedim onla ilgili Firewall kapalı... Port açtım.... Böle aradıklarımda bişey gözüme çarptı ethernet modemlerde böle sorunlar oluyomuş ki benimkide ethernet... bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim şimdiden tşkürler[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tam olarak nasıl? Shard ismini görebiliyorlarmı? göremiyorlarsa www.ipadresimne.com dan bak doğru ip yi ver eğer dediğim değilse Kesin Firewall var ya kendi yüklediğin yada modemin oda olmazsa artık Client 2.0.3 yükliceksin kesin bunlardan biri ha bide şu var cafedeysen eğer ana makina olması lazım başka yerden girebilmeleri için [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 - Shard ismini göremiyorlarmış - Firewall kesinlikle kapalı - İp de yanlışlık yok ( hatta belki olur die no ip den ip sabit programı fln indirdim onla denedim yine aynı ) -Client ide denedik. 2 den 3.0.0c (ki server bunu default kabul edio ) e kdr yok yok[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team [Bu mesaj ahmetc tarafından 07 Haziran 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Cafedenmi kuruyorsun? Cafeden kuruyorsan olmaz[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evden.. Ya böle ultima stirke fln da baktımda ordada adsl modem sorun yaratır fln demişler nasıl olcanı söylememişler[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 peki Firewall modeminide kapamayı denesene? hem modemin firewall u hemde kurdugun kişisel firewall[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 adslin dışarıya portları kapalı diilmi zart zurt böle bişi vardı[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ewt bide o var galiba dsl modemin firewall u nasıl kapatılır ?[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar