Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk sistemi tercihleriniz

sdc_paris

Öne çıkan mesajlar

Normal mantık ,ekstra yeniliksiz bir oyunmu yoksa;
ırk sistemli ve binek , eşya tarzı yenilikli bir server mı tercih edersiniz?
Irk sistemi sizce güzel bir artımı yoksa can sıkıcı gereksiz bir yenilikmi?
Birazcık ırk sistemi konusunda yorumlarınızı duymak isterim,
teşekkürler[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Sosyal ağlarda paylaş

tercihim sadece level sistemdir.. veya action serveridir... şu an türkiyede bakarsak level sistemi 4 - 5 tane... Normal Bir Server Yani Sade Bir Server Kurarsan Hayatta Player Çekemezsin... Ki Yenilikler Yapmalısın ki Player Çekesin... Bunun İçin Mesela Nebula Scriptleri Değil Kendi Yaptığın İnscription Menusunu Janjanlı Gibi Yap... Böyle Yenilikler Yap İşte
Sosyal ağlarda paylaş

ama dikkat et her irka ozel itemlerin olmasini sagla mesela mage robeyi humanlar giysin sadece mesela

(biraz kotu ornek oldu kusura bakmayin :))[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin :
Radyomuz

Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise :
Winamp 5.0.9

BodrumClubin İyi Günler Diler
Sitemiz

Avensis Uo Shard
Avensis uo Shard

En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sdc_paris, 07 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
Normal mantık ,ekstra yeniliksiz bir oyunmu yoksa;
ırk sistemli ve binek , eşya tarzı yenilikli bir server mı tercih edersiniz?
Irk sistemi sizce güzel bir artımı yoksa can sıkıcı gereksiz bir yenilikmi?
Birazcık ırk sistemi konusunda yorumlarınızı duymak isterim,
teşekkürler

ırk sistemi su an için bence herseyden daha iyi mesela lotr sistemi kurmaya calıs map felan ayarlat boyle bir yenilik yaparsan türkiyedeki tüm ultima camiasını bence bir catı altında toplamayı basarırsın.lotr daki ırklar felan olsun müthiş olur bence ekstra yenilik felan yazmıssın asıl ekstra yenilik budur.Role play ide unutma bu arada action felan bu oyunun mantıgına ters bence boyle bir oyunda actiondan daha farklı seyler olmalı actionu herkes vaadedebilir ama benim yazdıklarımı vaad eden su ana kadar kimse görmedim

[Bu mesaj Venga tarafından 07 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ırk sistemi güzel bir sistem fakat çoğu kimse güzel ırk sistemi yapamıyor. Irk sistemi ile class sistemini karıştıran bir sürü kişi var. Neden Irkların seçeceği classarı kısıtlıyorsunuz? Orclar sadece savaşçımı olmak zorunda? Veya elflerin her classinda hep bir archery olmak zorundamı? Bence ırk sistemi ile class sistemini ayrı tutmalısınız. Her ırk her classı seçebilmeli tabi bir cüce büyücünün olması ve bunun gibi durumlar hariç...
Bunu geçecek olursak ırk sistemi çok güzel ve yararlı bir şeydir. Mesela elflere ve yarimelflere night sight özelliği verilebilir. Bir komut ile bunu açıp kapayabilseler iyi olur. Bunun yanında her cüceye birazcık blacksmith verirseniz oda iyi olur savasci bir cuce bile kendi silahından biraz anlar. Irkların ayrı ayrı yaşadığı yerlerde olur beraber yaşadıkları şehirlerde olur. Irk sistemi güzeldir ve eğlencelidir tabi rp sini yapabilenler için. Sadece savaş için 2 ayrı ıkrın oyunda action yapabilmesi içinse bence güzel olmaz.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 07 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
ben yazmaya niyetlenmistim bir ara hala da niyetliyim ama cok incik cincik seyler, zor geliyor yazmak, usengeclik sux.

Valla ben 100kblık bir level sistemi yazan biri oldugum için üşenmiyorum :) yazarsın sende zevklidir scp yazmak.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sdc_paris, 07 Haziran 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Tavsiye için değil sadece ırk sistemini sevenler veya sevmeyenler olarak ortalama çıkarmak istedim.Herkez düşüncesini yazarsa ırk sistemi ile ilgile belki daha iyi planlar ortaya çıkabilir.

scripter alinir diye topic acip scpter alip 2 gun sonra istediklerini yaptirip gule gule yavrum diyen adama bak bu kadar lame lik olmaz server in ismine bak sadece sen isimden kaybediyosun bırak ırk sistemini falan
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen kimse seviyesini bozmasın ve lütfen ki hiçkimse çamur atmasın sen burda bu şekilde konuşarak hem herkezi yanlış yönlendirecek hemde birçok kişiden gereksiz yere benim laf işitmeme neden olacaksın.
2 dakikada sadece seni görevli olarak almamı sağlayacak (bilgini ölçecek) bir script yazdın forge sistemi oda yarım kaldı.
Ertesi gün çalışmamak için beni msnden blockladın.Başka bir mailden sana ulaşıncada işim var gibi bahaneler söyledin.Lütfen kimse kimsenin hakkıyla oynamasın burada sakız etmesin buna izin vermem.Görevini düzgün verseydin ben sana remote ve plevelda vermiştim kendin kendi yolunu çizdin.[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Sosyal ağlarda paylaş

irk sistemi guzel olabilir. oynayacagimdan degil gerci ama. kendiminkini kurmasaydim oynardim heralde. bu arada ben uo nun irk class gibi seyler icin cok yarim kaldigini dusunuyorum. cesitli buyuler itemlar falan gerekli. mul edit yapan birini bulursan cesitli yeni itemlar yaratiklar falan yapmasi icin cok rahat edersin...[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...