ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 müthiş bir durum. orada olmak isterdim şahsen.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yalnız çukurun yanında havaalanı var :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Leath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 amerikada bunun gibi bircok maden var bildigim kadariyla(discovery channel)
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu bir maar[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 içine intihar etmek için atlasan 3 gün ölmezsin : =)[signature][hline]Jacta alea est..
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 icine atlasan bunun aclıktan ya da susuzluktan olursun dfsd[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İçine atlasan bunun, bi de hava akımı gelse aşağıdan o güç ile herhalde uzaya çıkıp orada geberirsin :=)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yuhanness orayı suyla doldurup ucakla icine atlamak var ama duyduguma gore 250 m yukardan denize atlayınca betondan daha sert oluyomuş :Pp[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bunu dwarflar yapmışlar moria madenleri yetmıyo bide orayı kazmış aç gözlüler. aman bi balrog daha çıkmasın...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: senko, 07 Haziran 2005 14:37 tarihinde demiş ki: kürekle? bencede mantıklı :)[signature][hline]S.E.N.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok canım ne küreği, kemiğini kaybeden azimli bi köpek sadece...[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Muntazam.. walla çok iyi.. adamlar yapıyo abi[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Biraz daha gayret gösterirlerse Çinden yada Antartikadan çıkacaklar[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok ya oraya uzaylılar indi konya orası...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
kickass Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 beyler rahat olun ben alışığım bizim sokaktada bundan bi tane war her gün arabayla giriyorum. gelip geçiçi bişi herkez rahatlıkla atlata bilir ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Öne çıkan mesajlar