Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Size ilk önce biseler sormam lazım.. bu forumda kızlara yer varmı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hoşgeldin Angelica. Tabii ki yer var, hatta şu anda bulunduğun alanın yetkilisi genç ve hoşgörülü bir bayan (14 f ist) olan Emaleth =] Yukarıdaki linkleri gezersen Pepelek hakkında genel bir bilgi edinirsin. Iyi eğlenceler şimdiden. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 öbür yetkilisi de şekil 1 a : order baba in red (pelerini çalıntıdır)[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 14 f ist mi? nası simdi bu alanın yetkilisi 14 yasında mı? heralde cok zeki yada nebliim cok aktif bir heralde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ne 14 ü ya 30 yaşında bişiy.Hoşgeldin bu arada. (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Aman helm of terlik protectionumu unutmuşum (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Deep-Night, 05 Şubat 2003 18:19 tarihinde demiş ki: Ne 14 ü ya 30 yaşında bişiy.Hoşgeldin bu arada. (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! hosbuldukta simdi 14 mü 300 mu? biri acıklarsa sevinirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bayanların yaşı sorulmaz susun :) 15 e bastı die biliorum ben. ahh nerf özlemişim ya eeh master fencer'ım benim. hep benim için master fencer olarak kalıcaksın gm olsanda zamanla :) nese bu arada kırmızı başlık falan yakışmış eheh. hoşgeldin angelica... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 çok saolun yaa hiç bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyodum.. hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan canlarımsınız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bu arada anathema'dan angelica'yı bilen varmı bu forumlarda? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ewt..ben canım :P buluşalım mı ? eheh şaka...öpme nezleyim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 dilim çözüldü birden ehe. ewet war özellikle de emaleth bilir. ii anlaşabilirsiniz.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hehe ema terlik verir bitane orduyu kurar bu gidişle:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hişşt cıvıtmayın keserim. Ayrıca pelerinim çalıntı diil (ödünç aldım geri veremeden server kapandı =P) ve 8 ya da 9xgm fencerım =P Emaleth'in yaşı da max. 15, ama sorulmaz, sormam, sorulmasını tavsiye etmem... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Angelica, 05 Şubat 2003 18:28 tarihinde demiş ki: hosbuldukta simdi 14 mü 300 mu? biri acıklarsa sevinirim hoheaha 300 mü ema duymasın :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Nefr, 05 Şubat 2003 22:48 tarihinde demiş ki: Hişşt cıvıtmayın keserim. Ayrıca pelerinim çalıntı diil (ödünç aldım geri veremeden server kapandı =P) ve 8 ya da 9xgm fencerım =P Emaleth'in yaşı da max. 15, ama sorulmaz, sormam, sorulmasını tavsiye etmem... Ana! Bu pelerinde mi çalıntı? demek toparladın ortamı SS alıcam bahanesiye pis tantrik seni :P [hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 *! Arkasına yaslanır ve bir catfight'ın başlamasını bekler* evet ema hanum, buyrun size 300 yaşında ihtiyar bir bunak denildi. Yani buna ne diyeceksiniz merak ettim :-D said: Angelica, 05 Şubat 2003 18:28 tarihinde demiş ki: hosbuldukta simdi 14 mü 300 mu? biri acıklarsa sevinirim [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 selamlar :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Oo olmazmı bişey olursa zaten Kız Hakları Koruma Görevlisi ve Şovalyesi Emaleth terlikleriyle senin hakkını çiğneyenleri bizzat sindirir merak etme hehe[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ohoooo karedeşim sizde de yaratıcılık sıfır. Birisi çıkar aslında emaleth bir Elf kraliçesi o sebepden 300 yaşında ama insan ile karşılaştırıldığında 14 f filan der dimi. Cıh cıh cıh, hepinizi kınadım yane...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya yanlış bişey sölediysem affola valla off editliyemiyorumda mesajı pardon 300 diilde 30 olcak.. cezalandırılmam dimi? terlik ne demek? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 :) Emaleth the drow elf Terlik uzman oldugu saldırı silahıdır Kızdıgı zaman saniyede 10 tane terlik atabilme yeteneğine sahip biridir. 14f olduguna bakma küçük yaşta aldıgı özel eğitimler neticesinde Terlik denen kimsenin önemsemediği bir eşyayı çok tehlikeli bir silaha dönüştürmeyi başarmıştır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 angelica a s l plz.. rols roys um war çok zenginim yatım war katım war yani..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 praw sana komik gelebilir ama pm den yaşımı soran simdiden 3 kişi var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 halkımın bu azgınlığına gülüyorum angelica ama o kadar acı bi gülüş ki bu bi bilsen..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.