RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet güzel server bilen varsa yazın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 her zaman demisimdir oceania gayet guzel bi server git oyna orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bence gir www.darkvenue.com 'a client indirmeside kolay kıyak yer yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 avaturk serverı var şu an testte. http://www.avaturk.com/forum2003 adresinde uo bölümünde detaylı bilgiler var server age of shadows üzerine kurulu osiye çok çok yakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Spartan, 14 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki: osiye çok çok yakın.. pek zannetmiyorum ya... neysseh...[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yok gercekten yakın,ben begendım sahsen[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ora güzel değil azmo ben orada 2 yıl gmlik yaptım scriptleri falan kötü...[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: ya osi diye bir shard varmis? supermis orasi ya, icinde 12 tane farkli server varmis falan. oneririm yani, dur bakim adresi neydi.... www.owo.com olacakti galiba[hline]hangisi daha iyi? Azmodai nbl ile yarışamaaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Gel bizim servera (Dark World Uo) Site yapım aşamasında şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: ya osi diye bir shard varmis? supermis orasi ya, icinde 12 tane farkli server varmis falan. oneririm yani, dur bakim adresi neydi.... www.owo.com olacakti galiba[hline]hangisi daha iyi? Azmodai muhahahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarkul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya şöyle level sistemli bi freeshard varmı (şu an üyelik alımı olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: santiago, 13 June 2003 16:17 tarihinde demiş ki: bence gir www.darkvenue.com 'a client indirmeside kolay kıyak yer yane işte burası aradığın yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 diyorum bak oceania.owo.com git bak hemen yanımızda server ping fln da super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Twilight, 14 June 2003 20:13 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 14 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: ya osi diye bir shard varmis? supermis orasi ya, icinde 12 tane farkli server varmis falan. oneririm yani, dur bakim adresi neydi.... www.owo.com olacakti galiba[hline]hangisi daha iyi? Azmodai nbl ile yarışamaaz.. Ters oldu ama neyse :D OSİ server 12 tane shard var yoksa diilmiydi kafam karıstı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu arada santiago dark venue üyelik islemlerini bir süreline kapatmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ewt doğru ben daha yeni öğreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: arcane, 14 June 2003 19:21 tarihinde demiş ki: ora güzel değil azmo ben orada 2 yıl gmlik yaptım scriptleri falan kötü...[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! PUAHUAHAUAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAH[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Spartan, 14 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki: avaturk serverı var şu an testte. http://www.avaturk.com/forum2003 adresinde uo bölümünde detaylı bilgiler var server age of shadows üzerine kurulu osiye çok çok yakın.. Komik...[hline]Beggie The King [Bu mesaj BEggie tarafından 19 June 2003 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar