d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iki arasında çok önemli farklar varmı sizce hangisini almalıyım ? aralarındaki fiyat farkı neden okadar yüksek ? 7610 un üstünlükleri neler?[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben 6670 kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla 6670 7610 dan sonra çıktı.telefonu satan kişi 6670 in daha hızlı olduğunu söylemişti.Ama dediğin gibi 7610 daha pahalı ve sanırım sadece şeklen daha albenili olması 7610 un daha pahalı olmasının tek sebebi.Yalnız diğer arkadaşların da yorumlarını dikkate al lütfen.Eksik bilgi ile seni etkilemek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 6680 derim ben geçenlerde maketini falan gordum cok gusel bi telefon fakat 1 haftaya kadar gelicek dediler onu alıcaktım.acil telfon lzm oldugu için almadım samsung e720i aldım fakat 6680 alıcam gelmiş olabilir ona bi bak derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tartışmasız 6630. O alacagın 2 telefondan kat kat daha iyi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 6670 ve 7610'un birbirinden tek farkı şekli ve tuş yerleşimi. Hangisi sana güzel görünüyorsa onu al. Ama diğer yandan 6630'un fiyatı da düşüyor alabilirsen onu al[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 6670 kesinlikle. 6670 zoom yaparken bozmuyor.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:259/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 7610 kesinlikle çünkü ben kullanıyorum :lol: ayrıca 6670 word excell okuyabiliyor 7610'a da yüklenebilir o ayrı konu. ayrıca, 6670 ile 7610'un farkı fazla yok sadece 7610 daha şekilli bir kasaya sahip... ama ben 7610 öneriyorum ayrıca telefonun zoom'u nedir ki photoshop'da büyütmek ile aynıdır, zoomsuz çekin fotoları sonra büyütürsünüz pshopda...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 50-100 milyon arası ( max) koyarak 6630 gibi kat kat daha üstün bir alet varken bu 2 telefonu düşünmemen gerekir.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 7610 daha hoş görünüo ama tuşları bazı durumlarda kasabilio. Ona göre..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amarth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 6680 çok güzel bir telefon onada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 7610 kullanıyorum gayet memnunum.bazı ark.lar tu$lar yamuk vs demı$te ona bır kac gunde alı$ılıyor hatta nerdeyse daha hızlı msj yazılıyor :) benden sonra 6670 alan bır ark.ım var tek farkı sanırım onda kızıl ötesinin olması ve tu$larının daha duzgun olması.bnm bildigim bu farklılıklar var ama 7610 kullanan bırı olarak rahatlıkla sana önerebilirim.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 biraz daha fark verip 6630 al bence,ikisinden de çok üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar