Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6670 mi yoksa 7610 mu ?

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

Ben 6670 kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla 6670 7610 dan sonra çıktı.telefonu satan kişi 6670 in daha hızlı olduğunu söylemişti.Ama dediğin gibi 7610 daha pahalı ve sanırım sadece şeklen daha albenili olması 7610 un daha pahalı olmasının tek sebebi.Yalnız diğer arkadaşların da yorumlarını dikkate al lütfen.Eksik bilgi ile seni etkilemek istemem
Sosyal ağlarda paylaş

6680 derim ben

geçenlerde maketini falan gordum cok gusel bi telefon fakat 1 haftaya kadar gelicek dediler onu alıcaktım.acil telfon lzm oldugu için almadım samsung e720i aldım fakat 6680 alıcam gelmiş olabilir ona bi bak derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

7610 kesinlikle çünkü ben kullanıyorum :lol:
ayrıca 6670 word excell okuyabiliyor 7610'a da yüklenebilir o ayrı konu.
ayrıca, 6670 ile 7610'un farkı fazla yok sadece 7610 daha şekilli bir kasaya sahip...
ama ben 7610 öneriyorum

ayrıca telefonun zoom'u nedir ki photoshop'da büyütmek ile aynıdır, zoomsuz çekin fotoları sonra büyütürsünüz pshopda...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

7610 kullanıyorum gayet memnunum.bazı ark.lar tu$lar yamuk vs demı$te ona bır kac gunde alı$ılıyor hatta nerdeyse daha hızlı msj yazılıyor :) benden sonra 6670 alan bır ark.ım var tek farkı sanırım onda kızıl ötesinin olması ve tu$larının daha duzgun olması.bnm bildigim bu farklılıklar var ama 7610 kullanan bırı olarak rahatlıkla sana önerebilirim.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...