Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Abim 2 hafta içinde Dark Stone Kese Kese bi Rogue chitin Shell pads birde warior chitin shell pads düsürdü. biraz öncede Rogue Shelli +6/10 dex yapti 2 dakkada Ne deyim Ben + larken odama Kaçtim :D.. simdi satisa kodu alirlar ins :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha ya :/ bizede abyssten pasta börek moblardan çanak çömlek :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eheh bana berserker 2 haftada 2 compelete 1 rogue shell boot verdi :)[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bana da uruklardan paso mana pot 720hp çıkıyo... Alkolik olcaz bişey deil :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Shell Boots Crimson wing den çıkar ama ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu yazmama gerek yok sanırım.Shell Pouldron için Dm denemenizi tavsiye ederim.Berserkerdan boots çıktıysa gerçekten Şanslı bir gününüzmüş.[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:20xxx
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Dark Stone dan shell çıkıyo muydu ya?? Lem o zman biraz kasiim Darkstone'da. Vurduğu zaman acıtıyor ama :/[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ne diyim bu kadar şanş olurmu yaaa[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Murtaza, 07 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Dark Stone dan shell çıkıyo muydu ya?? Lem o zman biraz kasiim Darkstone'da. Vurduğu zaman acıtıyor ama :/ berserker kes abi hem daha kolay hem daha iyi item verio :)[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 baba iskelet olup saatlerce bi berseker bi captan kesiordum glacer iken. simdilerde kesemiyorum. ama inan onlarda sansim çoook az soul mana dan baska çikan olmadi bana. en azindan dark stoneden habbire chitin düsüo :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben 2 hafta kestim 3 boot verdi hayvancık daha ne versin bi de yaratıqlardan item istiosan sabah saatlerinde kescen :)[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: rockncoke, 06 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: oha ya :/ bizede abyssten pasta börek moblardan çanak çömlek :-P Euheue Banka zaten kek ve tatlı çeşitleri kaynıyor :)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 20k dan satın alim bütün LARGE PINK RICE CAKE'leri... çok ciddiyim... Ares'deyim.. 20k dan satın alıyorum...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu aralar oyuna giremiyorum ama ilk girdiğim zaman seni bulmaya çalışayım.Oyundaki nickini ver..?
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Murtaza__[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 murtaza oyundaysan ben satam hemen sana ne kadar cake make large farsa verem[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hatta gel para lasım sana bi viper bide +6/10 dex chitin satam :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Öne çıkan mesajlar