Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Jack dönüştürücü kullanarak anfiye herhangi bir kulaklık taksam ne olur arkadaşlar?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Olur olur hos olur. Ama kulaklik cinsine bagli elbette. Gidip earphone takarsan sahinlere taktiklari pioner sistemler gibi olur. Portakal gibi olan headphone'lardan al en iyisi, ehehe :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya şimdi ben bir adet philips marka discman kulaklığı var,bunu taksam patlar mı? :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ayarini kacirmazsan patlamaz da randiman alamazsin muhtemelen.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Buyuk olcude patlamaz ama bı dene bende sonucunu merak edıorum :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Deniycem şimdi,patlarsa görüşürüz :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hayda ses gelmiyo?![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Boswer daha iyi[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kulaklik ses ayari ayri olabilir, output yerine line out'a takmis olabilirsin, falan. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 valla phones yaziyo ona taktim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Phones giris mi cikis mi, benim amfimde ayriydi mesela. Mikrofon girisine takiyor olabilirsin. Bagir bakalim kulakliga bir, ehehe :P[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 büyültücüyü yarım takıp dene.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çevirici alette sorun olabilir. çevirici ile güzel güzel kullanabilmen lazım[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 normal kulaklıkla iyi çıkmaz hele distortion çok kötü falan alırsın bence bilgisayara bağla o çıkıştan sesi kısarsın hem ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Aslında fena olmuyor, amma velakin kulaklığın hayatının kayması söz konusu. Bende bu Phillipsin kafanın arkasından geçen sabit kulaklıklarından var, üstten değil de arkadan parçası var ense hizana geliyor falan. Ben onu bağlamıştım, temiz tonlarda iyi sonuç verse de, distortion denemeleri cızırtıyla sonuçlandı. Bir de ne kadar sessizim oley oley diye çalarken (Bkz bendeniz, gecenin üçünde), farkında olmadan kaptırıp abartıyorsun, babam kalkıp geldi ne bu cımcımcım metal tel sesi diye.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben kullanıyorum iyi güzel. markasını bilmiyorum da aldıımda işte yanında büyültücü de vermişlerdi ya zaten her elektrikçide vardır büyüten küçütn zımbırtılar herhangi bi kulaklık işini görecektir[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla sesini çok açmadan kullanırsan bişi olmaz headphone fln kullanınca böle yüksek bass lı çok hoş oluo :) bi de reverb özelliği fln da varsa çok kral olmuş.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben philips kulaktım taktım..takmamla patlaması bir oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Emektar philips kulaklıgımı baglayıp calısıyorum eheh yoksa yurtta oteki turlu kesinlikle imkansız =) Ne kulaklıgım patladı ne de anfime bisi oldu ama sesi olabildigince dusuk tutmak lazım tabii.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben şu an gitarı boss metal zone a bağlı yorum rodan çevrimci ile normal philips kulaklık fena değil valla =)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Valla zamanında cs için aldığım Plantronics Audio 90'ımı takıyorum arada 15w fender amfime. Hatta 1 yılı geçti, kulaklık hala sağlam, duyulur görülür en ufak bir zarar yok. Ses amfi kadar güzel olmuyor tabii, hatta kötü oluyor bariz hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben bi kulaklık almıştım megavizyondan galiba,yanında büyütücü (adı neyse işte) vermişlerdi. güzel kullanışlı bişi ama amfiden direk çıkan ses daha iyi her zaman.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Anfiye kulaklık takarsan tabi ses gelmez :) Amfiye takmayı dene?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ses çok kötü geliyor , onun yerine amfinin sesini kısalım :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İgrenc distortion tonu aldım ben deneyince bi daha takmadım..Gece yarısı calarsam takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar