Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anfiye Kulaklık takmak...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Aslında fena olmuyor, amma velakin kulaklığın hayatının kayması söz konusu.
Bende bu Phillipsin kafanın arkasından geçen sabit kulaklıklarından var, üstten değil de arkadan parçası var ense hizana geliyor falan. Ben onu bağlamıştım, temiz tonlarda iyi sonuç verse de, distortion denemeleri cızırtıyla sonuçlandı.
Bir de ne kadar sessizim oley oley diye çalarken (Bkz bendeniz, gecenin üçünde), farkında olmadan kaptırıp abartıyorsun, babam kalkıp geldi ne bu cımcımcım metal tel sesi diye.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Emektar philips kulaklıgımı baglayıp calısıyorum eheh yoksa yurtta oteki turlu kesinlikle imkansız =) Ne kulaklıgım patladı ne de anfime bisi oldu ama sesi olabildigince dusuk tutmak lazım tabii.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zamanında cs için aldığım Plantronics Audio 90'ımı takıyorum arada 15w fender amfime. Hatta 1 yılı geçti, kulaklık hala sağlam, duyulur görülür en ufak bir zarar yok. Ses amfi kadar güzel olmuyor tabii, hatta kötü oluyor bariz hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...