Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşlar ben bu after effects'e merak sardımda biraz karışık bir iş galiba... Programı biraz karıştırdım şöyle bi. Google'ı aradım basic şeyler için fakat birşey bulamadım yeni başlayanlar için. Şimdi sorum bu işe nerden başlanmalı,bildiğiniz iyi tutorialler varmı?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 burda basic tutorial http://www.creativecow.net/show.php?forumid=1&page=/articles/aftereffects_basics.html burda diğerleri http://www.creativecow.net/show.php?forumid=1&page=/tutorials.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Sağol,bunları bende bulmuştumda hmm ben birşey sorayım bunu çözersem after effects hakkıında daha konu açmama gerek kalmaz heralde. Şimdi bu after effectsde, flash'de olduğu gibi keyframe olayı yokmu? Mesela lightning ekledim fakat ben bunun movienin her zamanında gözükmesini istemiyorum. Biyerde çıkıcak sonra kaybolacak fakar lightning efekti eklediğim zaman hep moviede gözüküyor.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 keyframe dediğin kare kare frame atlama olayı ise page up ve page down la hallediyorsun onları.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yok abi ya okadar basit şeyi sorarmıyım :) Diyorum ki lightning efekti koyduğumda bunun sadece movienin bir bölümünde oynamasını istiyorum ama bu tamamında oynuyor[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hoca timeline a koyacan Solid layer (siyah renk). Blendin mode u Screen yapican, sonra, o layerda lightning efektini yapican, oynamasini istediign yerlerde, gozukmesini istemedigin yerleri o layerin timeline daki cubugunu, en soldaki ve en sagdeki gri cikintilarini tutup surukliyerek baslayip bittigi yerleri belirlicen, okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Peki mesela parmaklarımın ucundan çıkan şimşekler yapıcam diyelim,malum parmaklarım okadar sabit durmuyor. Filmdeki parmakların yer değişmine göre de şimşeğin başladığı yerin oynaması gerekiyor bu nasıl olacak?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu işleri jinni ablanız iyi bilir ama pek yazmıyor buralarda (gerçi o afterfx değil digital fusion kullaniyor ama olsun, sonuçta aynı nane).[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 frame frame kaydırcaksın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 böyle işlemler için frame frame kaydırmanın dışında yöntemler var. hatta sırf bu işleri yapan programcıklar var. bu işlemin ismi de motion tracking. ama afterfx'te motion tracking ne durumdadır hiç fikrim yok.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Frame frame kaymıyorki?? Zaten frame diye bişey göremiyorum ehe yanlış yeremi bakıyorum acaba... Saniye saniye işte ordan kaydırıyorum fakat kaydırınca bu bütün movieye etki ediyo?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Zaman göstergesine dikkat edersen saniyeyi gösteren sayacın hemen yanındaki sayaç senin frame sayın kadar sayar. Yani AE'de sayaç h:mm:ss:ff formatında. (h: hour, m:minute, s:second, f:frame) Oluşturduğun kompozisyonda frame sayısı olarak 25 verdiysen ff ile gösterdiğim yer 25'e kadar sayıp ss'i 1 arttırır. Ayrıca time controls'dan ileri ya da geri tek frame'lik kaydırma yapman mümkün. AE'de de motion tracking var. Kompozisyon ekranında sağ tıklayıp çıkan menüden track motion'ı seçip gerekli ayarları yapabilirsin. Anladığım kadarı ile efektini direk video üzerine ekliyorsun. Bu yüzden tüm film boyunca görünüyor. Halbuki yeni bir layer oluşturup, o layerin duration bar'ın başlangıç ucunu efektin sahneye gireceği yere bitiş ucunu da efektin biteceği yere getirip efektini bu layer'a koyarak sorununu çözebilirsin. Bu oluşturacağın layer'ı blending modunu screen yapmanda da fayda var. Tabi screen kullanacağın için layer'in background color da siyah olacak.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla bence bu işe ls yaparak başla bence zuha :)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 canlı bir tutorial olmadıkça veyahut sesli bir şekilde anlatılmadıkça burdan sittin sene bu işi becermek zor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Eheh sizin anlattıklarınızdan bişey anlamadım kingpin haklı,yardım edenlere çok teşekkürler :) http://www.xtreme-is-back.com/tutorials_basics.html Bu siteden videoları indirdim gerçekten çok harika anlatıyor göstererek,Keyframe olayınıda burda kaptım. Bu arada bi Allah'ın kulu keyframe'i sorduğumda "position'ın falan yanındaki kutucuklara basman lazım" demedi tesüf ederim :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya bendede vıdeoyu tamamladıktan sonra frame kayması oluyor delı oluyorum benım yaptıgım seyler onden gıdıyor azcık herzaman deıl[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 onu kavramak için nelerini verecen ya neyse :) öyle oturup boxerli yapmışın hede hödö yavaş yapmışın demek kolay :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 banamı dıyosun heh git kim sana boxer lı demıs oku ben yorum bıle yapmadım bu arada boyle laflar etmek yerıne bıraz yapıcı olup kavrayabıleme yardımcı olabılırsın daha duyarlı kullanıcılar dan yardım ıstıyorum efm[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu arada mrk etme o kılıcı yapmak hede hodo sallamak kolay ustume kılıf ı gecırıp onu ısın kılıcı yapmasıda kolay yani hava atmayada gerek yok[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çok kolay tabi :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kılıç tutorialini nerden bulurum :lol: madem kolay bari bana da yardım et...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar