Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerede oynayabilirik?


Aegean

Öne çıkan mesajlar

Bu paticik in nebula yı kötülemesini hiç bir zaman anlayamamışımdır. İki serverda da oynadım birbirlerinden hiç bir farkları yok. Hangi server daha hızlı ise orda oynadım genelde ama nebulada küfür spawn kill var diye laf atmanın manasını anlamış değilim. Spawn kill soldat ın içinde olan bir olay, yasak yapılmaması gereken bir şey mi gibi söylüyorsun. Küfür her serverda var nebulada da abartı olduğunda kickleyebiliyorsun kimse de korumaz. Eleştiri yaparken biraz objektif olun. Yıllardır kesintisiz tek soldat server ı nebula. Nebula olmasa şu an türkiyede soldat olmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tjutg iyi diyorsunda tamam açtı adamlar ama nebula nın onem verdıgı falan yokki serverlara hani açtılar serverları oyle bıraktılar. Kapansa kim tekrar açıcak yada haberlerinin olması ne kadar surecek belli degil. Ayrıca eskiden silencer uraşıyordu giriyordu vs. Şimdi hiç ilgilkendiklerini sanmıyorum.

Bir Soldat turnuvasını yapıp duzenlemesınıde nebula üstlenseydi cok guzel olurdu bence[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis sinirlendirdiler bugün. bende küfrettim. içine ediyorlar oyunun.

2 tane lamer var
almış eline barreti. pusuyor spawn pointlere bunlar. girdikce vuruyorlar. birbirlerine dokunmuyorlar.
sonra bunlara özenen herifler var bunlarda başka spawn pointlere pusuyor. önüne gelen instant kill yapan bir silah alıyor.
Gene bitane lamer vardı almış bıçağı tam spawn pointte duruyor gelene bıçak atıyor herif. Sen ateşe edene kadar bıçak atıyor zaten. Yada o vuramadı arkadaşı var barret ile o vuruyor.

Bucsdaki olaylara çevirmiş herifler uyuz oldum birde utanmadan kicklediler
bıçak yapalım diyorlar tamam diyoruz herifin biri geliyor barret ile dan dun vuruyor herkezi. İnsanların eli armut topluyor ya kendisi kıral ya. İçine ediyorlar oyunun.

Aynen bırakmış nebula serveri tek başına cıvıyan cıvıyor.

Ya herifde barret var. Ben duvarın arkasında adamın üstündeyim. Adam zıplayıp duvardan öldürüyor beni. Lan bug o kullanmasana diyorum sanane kullanırım kullanmam diyor. Böyle gerizekalı insanlar var acaip sinirlendiriyorlar.
Bide çoğunlukta bunlar. Adam gibi 2-3 kişi geliyor bunlar vote kick yapıp atıyor bunları.


Şimdi birisi çıkıcak "ingame aaabi istediğğğğiiini yapear adam" dicek delirticek beni.
Ingame demek oyunu başkalarını rahatsız edecek gibi oynamak demek değilki be. Adam duvardan vuruyor lan bug resmen. Nesi ingame. Hergün de yeni patch çıkartamazsın o yüzden server kuralları koyuluyor kolayca değiştirilebilen. (Duvardan vurmak, spawn pointlere pusmak, barret ile pusmak, server çoğunluğu bıçak yapmak istiyorsa kabul etmeyip herkezi vurmak, ctf de karşı takım ile gruplaşmak, ctf de karşı tarafın flagını aldıktan sonra adam öldürmek için spawn pointlerine pusmak yasaktır) gibi kural koyuyorsun. Uymunı kickliyorsun. Ingame aaabi nası kural onlar öyle diyene ise server paticiğin diceksin.

Ayrıca serverda admin yoksa kural yoksa çoğunluğun dediği olur. Bunu bir türlü akıllarına alamıyor insanlar.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 05 Haziran 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 05 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O lamer dediğin adamlar paticik zamanında da vardı. Aynı kişilerdi hatta az muhabbetini yapmadık burda onların. Bunları nebulaya atfedemezsiniz. Ayrıca sen ki buranın adminisin oyunda küfür eden bir insansın unutmadık o günleri. Oyunda küfür eden bir admindense olmamasını tercih ederim. Diğer dediklerine ise diyecek bir şeyim yok bug abuse edenler her zaman oldu olmayada devam edecek.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deathmatch serverında sote yapanlara uyuz oluyorum gıcık oluyorum. Gerizekalı olması lazım bi insanın deathmatch gibi her an aksiyon olan bi yerde sote yapabılmesı ıcın.

Hep soyledım yıne soyluyorum
Deathmatchde sote yapan zihniyete hayır!!!

Bunlara kufur etmemek ıcın zor tutuyorum kendımı.


Bu arada chemical admin degil alan yetkilisi sadece.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda yetkim yok yani oyuncuyum. Forumda soldat moderatörüyüm apayrı şeyler:).

Ayrıca adamlar gerçekden cıvığını çıkartıyor. Onlar okadar cıvık çıkarmaya hakkı yok[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda yada forumda ne fark eder? Küfür eden bir insanın insanlara saygısı olmayan bir insanın yöneticilik yapması uygun değil. Yaşına veriyorum eskisi kadar kızmıyorum ama Chemical'ı buraya alan yetkilisi yapan zihniyete ne diyim onu bilmiyorum.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kızdırmayın küfrettirmeyin sizde. Adam geliyor inadına inadına sırf bana inat telime basıcak davranışlar yapıyor.
Yapmasın. Spawn olamıyınca 4-5 defa aynı adam barret ile dan dun vurunca tabiki delleniyor insan.

Hem yetkili dediğin soldat forumlarında stickyler açan crack dağıtılıyormu bakan ve klanlari yazip derliyen birisiyim.
Küfür yüzünden forumdaki moderatörlük görevimi yanlış yerine getirirsem bunu adminlere bildirebiliyorsun.
Moderatörlük yetkisi vermişler ben bu yetkiyi doğru kullansam düzgün bi mod olsam ama aynı anda gidip caddeyi yaksam bu moderatörlüğümü etkilemediği sürece uzaklaştırılma nedeni olmaz.

Ha birde demin serverda 2 tane "gerçek silencer" ve bitane bana küfreden bir BonePart gördüm.
Sinirlenmeyende sorun vardır bu konuda.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 06 Haziran 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...