Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW yüklenmiyo...

berqe

Öne çıkan mesajlar

İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum wow u internetten sipariş ettim ve sonra sorunsuz bir şekilde bilgisayarma yükledim. 2 hafta önce yeni bilgisayar aldım ve ilk denediğim oyun doom 3 half life 2 oldu. Hepsi düzgün şekilde yüklendi ve çalıştı ama wow yüklenmiyodu. Tam olarak şöyle ilk cd yi koyuyorum install a tıklıyorum ve yüklerken terrain.mpq dosyasına gelince yükleme birden duruyo ve devam etmiyor.

Bi kaç kez yüklemeyi denedim ve en sonunda yüklendi. Update yaptıktan sonra patch işlemi başladı bu seferde orda hata çıktı şu an başka bilgisayarda olduğum için hatayı tam olarak yazamıyorum ama haritayla ilgili bir dosyaydı.

Cd de sorun olamaz arkadaşım kendi cd sini getirdi aynı şey oldu. Dün arkadaşımın bilgisayarında denedim bu sefer onun bilgisayarında ikinci cd de yükleme işlemi durdu. Başka bir arkadaşımın laptopunda denedim ondada oyun çok temiz yükendi ve çalıştı gerçekten ne yapıcağım bilemiyorum.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

binlerce kişide olduğu gibi bende de install sırasında kilitlenen oyun, bozuk cdden kaynaklanmadığı kesin olan bu hatayı
ilk olarak blizzard tech-guru larının önerdiği gibi

* selective startup moduyla arkada hiç program çalıştırmadan
* güvenli kipte
* başka cdye burn ederek
* harddiske kaydedip ordan install deneyerek
* güvenli kipte harddiske kaydedip ordan install etmeyi deneyerek

install etmeyi deneyip başaramadım

tam blizzard developerlarının (küfür !!!*-'**') başlamıştımki forumlarda bi lavuğun "ehehe bende 2 ram vardı birini çıkardım, install etti, patchini matchini de kurdum sonra geri taktım rami" dediğini gördüm, önce ciddiye almadım sonra ulan denemekten ne çıkar dedim, açtım kasayı, söktüm 512liklerden bi tanesini

çat install etti, şimdi patchi çekiyorum, oyuna 90 küsür milyon verip blizzard tech supporttan ağzı çemçülmüş (küfür !!**??) ağızlarıyla "we are sorry for the inconveniance" mailleri alan arkadaşlara duyurulur.

Not : Bu yazı ekşisözlükten alınmıştır.Aynı ızdırabı çektiğim günlerde ulan ben bu sorunu nasıl çözerim diye düşünürken web search sayesinde karşıma çıkmıştı.[signature][hline]++++-
Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL *
ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik !
++++-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
v0mit0, 07 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
forumlarda bi lavuğun "ehehe bende 2 ram vardı birini çıkardım, install etti, patchini matchini de kurdum sonra geri taktım rami"

Adam sorununu cozmus, sen lavuk yaptın adamı :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Sosyal ağlarda paylaş

Adam fikir alıp sorununu hallettiği kişiye lavuk diyo. Ne güzel ya. Asıl lavuk kim belli. Vomit sana demiyorum, alıntı yaptığın arkadaşa lafım. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi olay bitmiş adam o zaman okumuş, ramleri sökmüş, oyunu install etmiş. Anlatırken "lavuk" diye bahsediyo fikir aldığı kişiden. :)

Ne "lavuk"lar var kardeşim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

valla berqe ben rami çıkartıp yükledim 256 X 4 ram vardı tek slot ram bıraktım 256 mb , daha sonra yükledim . daha önce terrain.mpq dosyasında takılan install çat die problemsiz halloldu.[signature][hline]++++-
Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL *
ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik !
++++-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...