berqe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum wow u internetten sipariş ettim ve sonra sorunsuz bir şekilde bilgisayarma yükledim. 2 hafta önce yeni bilgisayar aldım ve ilk denediğim oyun doom 3 half life 2 oldu. Hepsi düzgün şekilde yüklendi ve çalıştı ama wow yüklenmiyodu. Tam olarak şöyle ilk cd yi koyuyorum install a tıklıyorum ve yüklerken terrain.mpq dosyasına gelince yükleme birden duruyo ve devam etmiyor. Bi kaç kez yüklemeyi denedim ve en sonunda yüklendi. Update yaptıktan sonra patch işlemi başladı bu seferde orda hata çıktı şu an başka bilgisayarda olduğum için hatayı tam olarak yazamıyorum ama haritayla ilgili bir dosyaydı. Cd de sorun olamaz arkadaşım kendi cd sini getirdi aynı şey oldu. Dün arkadaşımın bilgisayarında denedim bu sefer onun bilgisayarında ikinci cd de yükleme işlemi durdu. Başka bir arkadaşımın laptopunda denedim ondada oyun çok temiz yükendi ve çalıştı gerçekten ne yapıcağım bilemiyorum.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 O dosya galiba 1-2GB yani çok yavaş yüklüyor olabilir bence bekle bi 20 dakka falan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Panik etme ne olur bekle seninde olur.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi yalnız bekledim ve sorun beklemek değil cd rom duruyo yani ne ışık yanıyo ne de ses çıkıyo 2 saat beklememe rağmende hala yüklemiyo[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Cd-Rom'un markası nedir?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cd bozuk :) yada cd okuyucun arızalı ne bilem aklıma başka birsey gelmiyor.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Butun CD veya DVDyi HDye kopyala ordan dene birde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 binlerce kişide olduğu gibi bende de install sırasında kilitlenen oyun, bozuk cdden kaynaklanmadığı kesin olan bu hatayı ilk olarak blizzard tech-guru larının önerdiği gibi * selective startup moduyla arkada hiç program çalıştırmadan * güvenli kipte * başka cdye burn ederek * harddiske kaydedip ordan install deneyerek * güvenli kipte harddiske kaydedip ordan install etmeyi deneyerek install etmeyi deneyip başaramadım tam blizzard developerlarının (küfür !!!*-'**') başlamıştımki forumlarda bi lavuğun "ehehe bende 2 ram vardı birini çıkardım, install etti, patchini matchini de kurdum sonra geri taktım rami" dediğini gördüm, önce ciddiye almadım sonra ulan denemekten ne çıkar dedim, açtım kasayı, söktüm 512liklerden bi tanesini çat install etti, şimdi patchi çekiyorum, oyuna 90 küsür milyon verip blizzard tech supporttan ağzı çemçülmüş (küfür !!**??) ağızlarıyla "we are sorry for the inconveniance" mailleri alan arkadaşlara duyurulur. Not : Bu yazı ekşisözlükten alınmıştır.Aynı ızdırabı çektiğim günlerde ulan ben bu sorunu nasıl çözerim diye düşünürken web search sayesinde karşıma çıkmıştı.[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: v0mit0, 07 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki: forumlarda bi lavuğun "ehehe bende 2 ram vardı birini çıkardım, install etti, patchini matchini de kurdum sonra geri taktım rami" Adam sorununu cozmus, sen lavuk yaptın adamı :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eheh yok akuma bu yazıyı ekşisözlükte yazan adamın yorumu ben yapmadım o yaptı :) ben bu yazıyı okuduktan sonra çözdüm problemi zaten[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şimdi bütün cd leri teker teker kopyaladım farklı dosyalara 2. cd yi istediğinde nasıl devam edicem yüklemeye[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bana bi ayrıntılı anlatırmısnız wow u hard diskden nasıl yüklüceğimi[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Adam fikir alıp sorununu hallettiği kişiye lavuk diyo. Ne güzel ya. Asıl lavuk kim belli. Vomit sana demiyorum, alıntı yaptığın arkadaşa lafım. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hayır adam olayı anlatıyo yanlış anlamışsınız :) O an o adamın yazdığı saçma gelmiş adam da "aaa lavuğa bak" diye düşünmüş.[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yok abi olay bitmiş adam o zaman okumuş, ramleri sökmüş, oyunu install etmiş. Anlatırken "lavuk" diye bahsediyo fikir aldığı kişiden. :) Ne "lavuk"lar var kardeşim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: berqe, 07 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki: bana bi ayrıntılı anlatırmısnız wow u hard diskden nasıl yüklüceğimi [signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Insert disc 2 dedi mi? Buyuk ihtimal adres soracaktır ordan disc 2. yi cektigin direktoryi goster.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 valla berqe ben rami çıkartıp yükledim 256 X 4 ram vardı tek slot ram bıraktım 256 mb , daha sonra yükledim . daha önce terrain.mpq dosyasında takılan install çat die problemsiz halloldu.[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar