berdush Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Daha once ördek alıp beslemiştim. Büyüdü büyüdü devasa bi yaratık oldu.. Köye götürüp orda bırakmıştık.. Daha sora ölmüş.. Şimdi bi tane daha almayı planlıyorum.. büyütmeyi falan.. ama daha sonra bu hayvanı verebileceğim bi pet shop veya hayvansever var mıdı biliyo musunuz;?[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şehirlerde bazı hayvan bakan parklar oluyor. ben kuşadası'nda bakıp değirmen adlı yere vermiştim. araştırıp, bulursan bu tip yerlere verebilirsin.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:257/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben de beslemiştim. büyük bir kutuda 2 yavru olarak aldıgım pekin ördekleri çok büyümüştü.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hayvan olayı hassas bir iş sadece sevmek yetmiyor zaten ömürleri çok uzun değil bu hayvanların havadan nem kapıp ölüyorlar bence alma derim ama illaki alacam diyosan bir yer ayarla[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yine aynısını yapıp,olgunlaşana kadar evinde besleyip sonra köy'e bırakacaksan bence hemen vazgeç ama yinede şu site aklında bulunsun. lütfen bir pet sahiplenirken ona bir ömür boyu bakmak için söz verdiginizi unutmayiniz. [signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pet sahiplenmek nedir alla alla[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 büyük sorumluluk hele hele öldüğünü görmek fln çok kötü : /[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayvanat bahceleri alabilir? ama haklilar, hayvanı besleyip sonrada koyde bırakacaksan hiç yapma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 PES.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bencede köye verirsen yazık olabilir. fakat ilk mesajımda bahsettiğim hayvanbakan yerlere verirsen orada gayet iyi bakabilirler.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 küçükken sarı şirin şeyler, büyüyünce dev gibi bembeyaz[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 4 tane var bizim bahçede eşşek kadar oldular arada bir nası yapıyolarsa alt kattaki hemzemin balkondan eve giriyolar aşağıya indiğimde onlarla karşılaşıyorm.. tuhaf yaratıklar yanlız bırakmaya gelmiyolar... ben 2 günde bir alt lkatta yıkardım onları... pırıl olurlardı.. büyüdüler ve hala onlarla hatunları tav etmekteyim eve biri geldiğinde hava atmak için evin içine sokmaktayım salona girdiklerinde onlarlan misafirlere hava atmaktayım.. ölene kadar bakarım heralde salmayın öyle köye möye[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uygun yeriniz yoksa ve bakamayacaksanız hiçbir canlının sorumluluğuna girmeyin! heves uğruna kediler, köpekler, tarantulalar vs.. alınır. sonra? sonrası meçhul.. yapmayın lütfen.. LÜT FEN[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kısa bir süre bakıp başkasına vermek için hayvan besleme. ayrıca köye verdiysen bence onlar eceliyle ölmüş olmaya bilirler.......kimsenin günahına girmek istemem...... sonuçta ördekte bir protein kaynağı.........karın doyuruyor........köylüdür yapar demekte istemiyorum.....başkasına versende başına aynı şey olabilir........tabi gerçekten ecelleriyle ölmüşte olabilir.........hayvan beslemek bence hobi olarak görülecek bir olay değil........hobi olarak gördüğünü iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın........bu iş tamamen sorumlulukisteyen bir olay.......iki gün bakıp atmak hem senin için hemde hayvan için zor olur..........en iyisi hiç bu olaya girme....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 off sen bi de ördek mi bakıyosun ya,bakma sen yazık günah hayvana kendisine hayrı olmayan insanın ördee ne hayrı olsun..katılıyorum veteriner arkadaşa..[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar