nindalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ARkadaslar son 2 gundur monutorde yataysal olarak ince ince cizgi seklinde titresimler olusuyor. Ekran kartı driverları güncel Windows güncel Makinada virüs yok (Kaspersky full scan + Nortol full scan) Ekranın arkasında yanında herhangimi bir elektronik esya bulunmuyor. Sizce neden olabilir ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 2 gün önce program falan yükledinmi? programdan olabilir...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Monitörün yakınlarında aynı prizi kullanan bir lamba vardır y ada onun gibi bir şeyler.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yukarıdaki öneriler işine yaramıyorsa; monitörünün menülerinde adjust moire yazan bi yer warsa oradan değerleri düşürürsen düzelir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 alla arada banada oluyo böyle sallanıyo 2sn düzeliyo.. çözüm bulamadım ben..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: gizliozne, 07 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Monitörün yakınlarında aynı prizi kullanan bir lamba vardır y ada onun gibi bir şeyler. bana da bundan dolayı gibi gelior.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çevresel etkenlerden değilse monitörünün hertz ayarlarıyla oynamayı bir dene. belki değişmiştir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar