HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://travel.yahoo.com/p-travelguide-577966-map_of_turkey-i;_ylt=AifbxxrT25H0Yn_KS3Jv4BLzFWoL yahoonun çizdiği türkiye haritası..bunu yoldan geçen adamın eline kalem verip çizdirseniz daha güzel çizer bee...[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 06 Haziran 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 canavar gibi harita. sen nerden biliyon böyle olmadıgını türkiyenin?[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o guneydogu sınırı ne oyle be dumduz...[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kitaplarda güneydogu sınırını böyle görmedik ama, böylede olabilir yani.. nerden bilcez eheh.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Suriye sınırı dışında pek bi bozukluk falan yok.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben bu haritayı daha oncede gormustum ya burda acılmadı dimi buna benzer bi topic bu arada harita hakkaten sakat heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Antalyayı Öneriyorum ki Öküz gibin turist war burda yerliden fazla turist var :D bu sene 9 milyon turist patlaması yaşancakmış antalyada bakalım bakalım ;D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aslında gayet normal ehh o güneydogu sınır gercekten öyle bu arada duz bi tel örgü .. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi yok tırtıklıdır o, adamlar cetvel koyup çizmiş resmen bunu :D[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 G.doğu sınırını bulamamış eliyle çizmiş heralde :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Jester, 06 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: abi yok tırtıklıdır o, adamlar cetvel koyup çizmiş resmen bunu :D simdi actim baktim kitaba yaw tırrık yok fazla zaten orasi düzlük bi alan ama harita ucuz bi cizim evet olsun napalim hiç olmamasindan daha iyidir.. :/ dimi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 valla boyle olsa bile benim kafamdaki turkiye sekli bu degil arkadas ben alışmışım oyle.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kapıdağ Yarımadası'nın yüzölçümü İstanbul'u sollamış.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Fistan, 06 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: böylede olabilir yani.. nerden bilcez eheh. lol[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hakkaten onu gormemistim o yarımadaya noolmus oyle karadenize cıkacak utanmasa[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 marmara ve suriye sınırı acayip...ıhh yakıştıramadım 5000 kişinin çalıstıgı yahooya bunu...[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yunanistanıda hafif büyütmüşler gibi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Türkiye haritası böyle olsa nolcak sorarım size? Aşın bunları...[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kıbrıs ne yapsin ya ketcap lekesi gibi cizmis adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehhehe Fistan o zaman bizde karelerden olusurduk :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kare olsan nolcak? kare'de bi insan sonucta..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi yalnız birileri başka noktaları söyledikçe farkedip kopuyorum kıbrıs cidden alakasız bu harita degilde eskiz çalışması falan gibi bişey olmuş[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sevmedim ben.ne öle dümdüz, cetvelle çizilmedi o sınırlar.. kıl bişi.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ayrica tarsus sehir midir sorarım sizlere?[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar