HasMez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şimdi elime p4 2.0 makine geçti emmevelakin donanımdan 5-6 sene önceki gibi anlamıyorum. ekran kartı yok sanıyorum 32mblik bişey var ama oda anakartın olsa gerek göremedim çünkü kartı. ram 256 233. 1-felaket oyun oynarım gerek wow olsun gerek ko yada yeni çıkan single player oyunlar fln. en iyi performansı almam için hangi ekran kartını önerirsiniz. performansı ve her şekilde sorunsuz çalışması çok önemli. 2-p4 2 genel olarak yeterli midir yoksa işime yaramaz mı? 3- ram yetersiz görünüyor. ii bir performans için rami kaça çıkartim? 4- fan olayından pek anlamıyorum onun için kaç tane fan var içinde sayamadım. fan mevzusu önemli midir bu konuda extradan bir fan almam gerekir mi? 5- eski harddiski mi taktıgımda disk boot failure hatası veriyor ve disket soruyor. aynı yere bu yeni makinedeki harddiski taktıgımda sorunsuz açılıyor. bu sorun biosta bir ayardan mı kaynaklanıyordur yoksa harddisk türleri fln mı farklıdır o kablolar için? (donanım hakkında çok fazla teknik bilgim yok ama genel olarak anlıyorum onun için biraz açıklayarak cevap verirseniz sevinirim.)[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İyi performans için ram 1gb dan aşağısı olmamalı. Dual ddr yaparsan güzel olur. P4 2.0 ucu ucuna yetecek bişey(iyi performans diyosan). Harddisk için hemen arkasında küçük 6 yada 8 pinlik yerler olacak küçük bi köprü vardır plastikten. ordan master, slave ayarını yap. Mesela her data kablosu için bi sürücü master ve diğeri slave olmak zorunda. geri kalanlarda bi bilgim yok.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj Overseer tarafından 06 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bütçen nedir ekran kartı için ayrıca 256 ram de yetmez en az 512 lazım sana p42.0 da dedii gibi ucu ucuna ama daha ii performans isttiosan yükseltmen lazım[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 valla bütçe belirsiz şimdilik. kendi imkanlarıma göre hesaplamam lazım ama %90 dayımız sagolsun takviye edicek onun için p4 3.0 flnda düşünmüyo degilim hani. ama yinede durduk yere masraf yapasımda yok p4 2.0 idare ederse işimi görsün bir süre.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dayının yapacağı takviye ne ozmn 2000$ fln mı 500$falanmı[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok bütçe fln vazgeçtim sadece adam gibi, oyunları sorunsuz çalıştırıcak iyi performans alabilecegim bir ekran kartı söyleyin yeter. [Bu mesaj HasMez tarafından 06 Haziran 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 9600 xt yada fx 5700[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ati radeon 9800 onlardan ii midir bide iiyse hangi markanınki en iisidir? asus mu?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 HIS[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yalnız anakartın en az agp 4x desteklediğine dikkat et. agp 2x bir anakart bu tavsiye edilen ekran kartlarını takmanın cezası büyük olur. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 agp 4x ve 2x arasında ne fark var? cahilligime verin. bide nasıl anlarım kaç x oldugunu [Bu mesaj HasMez tarafından 07 Haziran 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar